Forum > i40 VF

[i40 VF] Problem z zestawem głośnomówiącym

<< < (6/6)

kkamykk:

--- Cytat: "1igor1" ---Tak, z androidem. Jedyne co mnie wkurza to że muszę zawsze potwierdzić kontakt. Kobitka nawija 'czy połączyć z ...." "powiedz tak, lub anuluj" i zawsze trzeba potwierdzić TAK. Może da sie to jakoś wyłączyć, aby od razu wybierał numer
--- Koniec cytatu ---

No to może u mnie coś jest nie tak, że trzeba odwrotnie mówić ten kontakt, albo może to dlatego, że to kontakt powiązany z kontem na Facebook?

Co do tego potwierdzania, to zgadzam się, że jest to bardzo denerwujące, ale nigdy nie myślałem o tym żeby to wyłączyć. W razie jak by źle zrozumiała kontakt, to przynajmniej nie połączy Cię od razu z innym, bo masz szansę powiedzieć Anuluj i wybrać na nowo  :mrgreen:

NesQuick:
To ja mam taki problem z H i40 2012 z radiem oryginalnym z malym wyswietlaczem (wersja podstawowa).

Faaaatalnie mnie ludzie slyszą. Mowia ze glos jest cicho i znieksztalcony.

Mozecie mi cos poradzić? Chcialbym zaczac chyba od wymiany mikrofonu. Dzwonilem w dwa miejsca i nikt nie jest chetny sie tego podjac bo mowia ze to kasa za robote, nie wiadomo czy to mikrofon jest problemem i jaki wogole pasuje.

Czy moze ktos z was mnie jakos pokierwać? Jestem z Warszawy. Co robić? Kupić oryginal za kupe kasy i isc do Zenka na wymianke? Wolalbym to zrobic gdzies gdzie sie znaja i nie policza milionów monet.

Pozdr.

Jacek72:
Nie będę zakładał nowego tematu...Czy mógłby mi ktoś lopatoligicznie wyjaśnić krok po kroku jak sparowac telefon (radio z małym wyświetlaczem) i40. Wydaje mi się ze probowalem wszystkiego, jednak mój telefon przez BT nie chciał się połączyć..drugi z reszta tez..

konradek:
Hej, ja mam taki natomiast problem.
Telefon iPhone 6s, i40 w wersji comfort.

1. Jak wybieram z książki telefonicznej - wyświetla się Jan Kowalski i numer +48501234567.
2. Jak wybieram z ostatnio odebranych - wyświetla się:
jak numer był wybrany z książki - Jan Kowalski i numer +48501234567
jak numer był wybrany w odpowiedzi na połączenie - 501234567
3. Jak ktoś dzwoni wyświetla się 501234567.

Jedyny plus że znam już większość numerów ludzi często do mnie dzwoniących.

Czy da się coś poradzić?
Niestety nie mogę zmienić wpisów do książki (wyjeżdżam czasami  za granicę), a telefonu nie chcę zmieniać.

K.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej