Najlepsze forum o Hyundaiu w Polsce
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
. Czy dotarł do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:
Witamy w HKP 2.0 :-)
Strona główna
Forum
TinyPortal
Download
Baza silników
Kontakt
Zaloguj się
»
Forum
»
Auta i problemy
»
Accent
»
Mechanizm podnoszenia szyby Accent 1,3 12v 1999r.
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Autor
Wątek: Mechanizm podnoszenia szyby Accent 1,3 12v 1999r. (Przeczytany 2725 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mareksp
Gość
«
dnia:
23 Wrzesień 2009, 21:15:20 »
Witam wszystkich klubowiczów i pozdrawiam.Mam problem z mechanizmem podnoszenia szyby od kierowcy. Urwała się linka i czy można gdzieś nawinąc linkę ,czy trzeba nowy mechanizm kupic . Może ktoś wie gdzie proszę o pomoc, pozdrawiam.
fidel23
Gość
«
Odpowiedź #1 dnia:
23 Wrzesień 2009, 21:23:20 »
Temat był już na forum, i odpowiedź jest jedna - nowy mechanizm.W sklepie IC za około sto kilkanaście złotych (oczywiście manualny).
bartex89
Gość
«
Odpowiedź #2 dnia:
23 Wrzesień 2009, 22:34:43 »
ja zaplacilem 2 dni temu 90 zł za podnosnik lewy przod manual. oryginalny. lecz mam problem z dopasowaniem klamki podnośnika bo stara nie pasuje ;/ zjezdzilem dzis 2 szroty i zadn a nie pasuje . chyba bede musial dospawacmetalowa klamke
IgoReCzeK
Gość
«
Odpowiedź #3 dnia:
24 Wrzesień 2009, 10:29:33 »
Witam. Faktycznie problem był już poruszany na forum i warto poszukać mojej wyczerpującej wypowiedzi w tym temacie. Ze swojej strony mogę przypomnieć, że idealnie nadaje się do naprawy linka od rowerowej przerzutki tylnej. Proponuję jednak kupić produkt z bardziej szlachetnej stali w kwocie około 10 złotych. Przydatne będą również nakrętki M5 do zaciśnięcia na lince pozwalające napędzać prowadnicę ( lutowanie kulek z cyny nie zdaje egzaminu ). Trzeba jeszcze trochę włożyć swojego zapału do dopełnienia całości i zakup nowego mechanizmu wcale nie jest konieczny. Pozdrawiam Igor.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »
HyundaiKlub.pl
»
Forum
»
Auta i problemy
»
Accent
»