Forum > Atos / Atos Prime

Atos 1998 1L G4HC

<< < (2/2)

Witek:

--- Cytat: "wlad" ---oczywiście jest dostęp-składasz tylne siedzenie i ściągasz wykładzinę z podłogi.odkręcasz kilka śrub i wyjmujesz pompe paliwa wraz z pływakiem.
--- Koniec cytatu ---

U mnie na pewno nie ma dostępu... wczoraj sprawdzałem. Odkręciłem wykładzinę, a tam była mała (może 5x5 cm) guma (przyklejona) i mały otwór, zakryty gumową zaślepką. Do pompy paliwa jest dostęp od spodu.

--- Cytat: "gabrielll1" ---Chciałbym tylko wiedzieć jaki olej do skrzyni lać
--- Koniec cytatu ---

klasa API: GL-4
klasa SAE: 75W90

--- Cytat: "gabrielll1" ---Witek jakość tej instrukcji jest fatalna, ja nie wiem może ja opślepawy :shock: jestem
--- Koniec cytatu ---

Gorsze czytałem...

valdii:

--- Cytat: "Witek" ---U mnie na pewno nie ma dostępu... wczoraj sprawdzałem. Odkręciłem wykładzinę, a tam była mała (może 5x5 cm) guma (przyklejona) i mały otwór, zakryty gumową zaślepką. Do pompy paliwa jest dostęp od spodu.

--- Koniec cytatu ---

A ja już myślałem że czeka mnie wizyta u okulisty albo mam jakiegoś nietypowego Atosa :-)

wlad:

--- Cytat: "Witek" ---Odkręciłem wykładzinę, a tam była mała (może 5x5 cm) guma (przyklejona) i mały otwór, zakryty gumową zaślepką. Do pompy paliwa jest dostęp od spodu.
--- Koniec cytatu ---

jestem pewien że dostęp jest od strony wnętrza-wyciągałem i sprawdzałem pompę gdy miałem kłopoty opisywane zresztą na forum z gaśnięciem auta.niestety tematy na forum kończą się w polowie 2008 roku a to było wcześniej więc nie przytoczę tutaj linku .

Witek:

--- Cytat: "wlad" ---jestem pewien że dostęp jest od strony wnętrza
--- Koniec cytatu ---

Ale ja tam mam samą blachę... wiele razy odkręcałem wykładzinę poszukując dojścia do baku i niestety dojścia od wnętrza nie ma.
Widocznie Atos i Atoz czym się muszą różnić :roll:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej