Autor Wątek: [Accent LC] Zakup części do auta w wersji amerykańskiej  (Przeczytany 3738 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

luxs

• Gość
Witam,

Otóż szykuję sie do zakupu m.in klocków i tarcz hamulcowych, amortyzatorów, łączników stabilizatora ,sworzni wahacza i filtrów.

Nasunęło mi się pytanie czy wersja amerykańska różni się czymś innym niż bocznymi pomarańczowymi pozycjami na boku pojazdu od wersji europejskiej? Czy moge normalnie wejść do sklepu i brać części jak do wersji EU ?

Pozdrawiam.

Offline kosmos2011

• Giełda
[Accent LC] Zakup części do auta w wersji amerykańskiej
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Luty 2014, 21:01:01 »
Widzę że już znalazłeś stronę z numerami części http://koreacat.ru/hyundai/groups/HMA250PA?vin=kmhcf35c44u310386%20&vinid=298674 wchodząc w typ podzespołów np .silnik i dalej rozrząd klikamy na numer przy części na rysunku i z lewej strony  podświetleniem na szaro ukaże się numer OEM np napinacz paska  24211-22021. Myślę że części które szukasz będą analogiczne jak w Europie.

Lookas

• Gość
[Accent LC] Zakup części do auta w wersji amerykańskiej
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Marzec 2014, 00:45:11 »
kiedys sprawdzalem sprezyny i moze to byc dziwne ale do sedana ,"kombiwagona", i hatcha byle te same sprezyny. ja bym sie nie spodziewal takiego podzialu w tych czesciach wymienianych przez ciebie.