Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Strasznie bierze olej pomocyyy Scoupe 1.5 Turbo

<< < (4/7) > >>

Pyros:
Hehe i pomysleć że kiedyś chciałem zamienić mojego LS'a na GT :shock: Nie pamietam kto mnie od tego odwiódł na forum(jeszcze wtedy motonews)ale ma u mnie duze piwo ;-)

harabin:
Jak się kupi normalne GT to naprawdę widać różnicę w porównaniu do LS(też go miałem) w samej jeździe jak i przyśpieszeniu naturalnie :D Żeby kupić dobre GT to trzeba je sobie sprowadzić a nie od Polaka kupywać.

Prawda jest taka że prawie wszystkie GT to już szroty bo łebki to kupują dają w pi..dę silnikowi i potem go odrazu gaszą bo trza na piwo lecieć.

Ja swojego jednak szybko nie sprzedam bo jak widzę ceny utrzymanych modeli rosną a szrotów i powypadków coraz więcej na allegro i w ANONSE też. Za dobrego(niekoniecznie) GT trzeba dać 5000zł i tyle wolałem dać mimo że w podobnej cenie kupi się może młodszy i mocniejszy samochód ale na pewno nie będzie to już taki oryginał jak S-coupe których w Polsce jest naprawdę mało :-P i to że każdy kto próbuje się z nim przetestować nie wie co tak naprawde ma pod maską, dużo razy widziałem tą niepewność na twarzy. :-P

Tigersoft:
mnie najbardziej rozwala jak z kims kawałem potnę się po mieście jak sie pyta: co masz pod maską, na pewno nie mniej niż 2.0 ?? :))))) hehe a ich mina jest bezcenna jak mówię ze to 1,5 , zwłaszcza jak przegrany miał 2.0 :)))) no to jest bezcenne :)))

adam2701:
No dzisiaj wziąłem od kumpla od LS kolektor wydechowy i kolektor ssący
http://img524.imageshack.us/i/hyundai.jpg/ tutaj te części są widoczne
teraz mnie zastanawia przepływomierz w LS ma 4 kable a w GT ma 6 czyli chyba zostawić od GT sonda ma kabel jeden podwójny i jeden pojedynczy w GT ma jeden wtyczkę w tym trzy kable ??? czy może zmienić całą elektrykę bo kumpel też ma co mi radzicie ?? czy mo wymontowaniu turbo będzie mniej palił ??

Pyros:

--- Cytat: "harabin" ---Ja swojego jednak szybko nie sprzedam
--- Koniec cytatu ---

To zaprezentowałbyś swoją perełkę w dziale "Nasze Hyundaie" a nie ukrywasz go :-P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej