Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Strasznie bierze olej pomocyyy Scoupe 1.5 Turbo
Tigersoft:
za 800 zregenerują jeśli wał cały, jeśli poszedł to koszt regeneracji wzrasta nawet do 1500 :( ja dałem 1400bo mam wszystkie bebechy nowe
adam2701:
No to już wole przerobić na LS bo tak jak kolega
Tigersoft zregenerował za tyle kasy i dalej mu olej bierze wole mieć auto słabsze niż ma mi się ciągle coś psuć jakbym pracował to na pewno bym to zregenerował ale ja jeszcze chodzę do szkoły a od rodziców tyle kasy nie będę brał :) kupie kolektor wydechowy od Ls i się pobawię ale narazie czekam na info Tigersofta bo też zamierza to zrobić
Tigersoft:
no ja bede na dniach to robic bo musze odzyskac dowod rejestracyjny ktory zabrali mi po wypadku wiec musze jechac na przegląd a z tak dymiącym autem to mnie wyśmiej ą :(
a na razie nie mam kasy bo musze za studia zapłacic wiec na razie zrobie z niego hybryde pomiedzy GT a LS a jak dorwe potem moze lepsze turbo to bede zawsze mogł wsadzic :)
Maciek:
czy tigersoft moze mi odpisac bo naprawde potrzebuje tej turbinki prosze o kontakt:)
norton91:
--- Cytuj ---Jeszcze się okaże że tylko moje S-coupe GT to rodzynek jeżeli chodzi o bezawaryjność
--- Koniec cytatu ---
Nietylko ty, ja tez nie mam nic do zarzucenia mojemu Scoupe GT ;p
Nawigacja
[#] Następna strona