Forum > i30 GD
[i30] [i30] Dołożenie tempomatu - nowa i30
lukasz536:
--- Cytat: ZYGIniemce w 11 Wrzesień 2020, 09:07:01 ---No czaję że do wymiany ,a czy ta z auto jest dłuższa niż ta zwykła manetka czy taka sama
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem w aucie, ale wygląda tak samo. Różni się tylko tą 4 pozycją z napisem AUTO.
ZYGIniemce:
Oki dzieki za pomoc ,i sorki za pytania ,ale kupiłem z miesiąc temu hundaja i jeszcze nie obczailem wszystkiego, a jak u Ciebie z filtrem DPF ,minitorujesz go jakoś kiedy się wypala
lukasz536:
--- Cytat: ZYGIniemce w 11 Wrzesień 2020, 09:13:54 ---Oki dzieki za pomoc ,i sorki za pytania ,ale kupiłem z miesiąc temu hundaja i jeszcze nie obczailem wszystkiego, a jak u Ciebie z filtrem DPF ,minitorujesz go jakoś kiedy się wypala
--- Koniec cytatu ---
Ja mam silnik benzynowy. Może lepiej skończmy naszą dyskusję, bo wątek o tempomacie, a moderator może się wkurzyć. W razie pytań zachęcam do wysłania wiadomości PW (prywatnej). Klikasz mój nick lukasz536, a gdy wyświetli się mój profil, wybierasz "Wyślij PW" po lewej stronie. Chętnie odpowiem.
ZYGIniemce:
Pisałem na priv ,doszła moja wiadomość bo nie wiem czy odiwiadales
ZYGIniemce:
Kolego Łukasz mam jeszcze takie pytanie ,czy przed dołożeniem tempomatu gdy przekreciles kluczyk czy miałeś aktywne kontrolki tempomatu czy się świeciły razem z innymi czy się uaktywniły dopiero po dołozeniu tempomatu
Nawigacja
[#] Następna strona