Forum > i30 GD
[i30] [i30] Dołożenie tempomatu - nowa i30
lukasz536:
--- Cytat: ZYGIniemce w 11 Wrzesień 2020, 05:53:27 ---Ustawienia
--- Koniec cytatu ---
U mnie na pewno była jeszcze jedna pozycja w menu, która służyła właśnie do regulacji balansu przód/tył. Teraz sprawdzić nie mogę, bo już tego radia nie używam. Może ktoś, kto ma fabryczne radio się wypowie. A może jeszcze głośników nie masz z tyłu i dlatego nie ma takiej opcji?
ZYGIniemce:
Głośniki są z tyłu bo sprawdzałem i słychać jak grają ,więc nie wiem czemu nie mogę przestawić
ZYGIniemce:
Powinno się dać bo jak w załączniku jest w ustawieniach że W=B ale nie mogę dojść jak to zmienić , a jeszcze mam pytanie do automatycznych świateł kupiłeś i będziesz wymieniał tylko lewa manetkę czy i od wycieraczek też?
lukasz536:
--- Cytat: ZYGIniemce w 11 Wrzesień 2020, 08:37:50 ---Powinno się dać bo jak w załączniku jest w ustawieniach że W=B ale nie mogę dojść jak to zmienić , a jeszcze mam pytanie do automatycznych świateł kupiłeś i będziesz wymieniał tylko lewa manetkę czy i od wycieraczek też?
--- Koniec cytatu ---
Tak jeszcze raz popatrzyłem na to Twoje zdjęcie i w końcu mi się przypomniało. Balans przód tył reguluje się wybierając "Wycisz". Trochę niefortunne to tłumaczenie angielskiego "Fader", ale takie jest. Także wybierz Wycisz i pokrętłem wyreguluj przód/tył.
Co do świateł automatycznych. Kupiłem tylko lewą manetkę, bo tylko ona jest konieczna do wymiany.
ZYGIniemce:
No czaję że do wymiany ,a czy ta z auto jest dłuższa niż ta zwykła manetka czy taka sama
Nawigacja
[#] Następna strona