Forum > i30 GD

[i30] [i30] Dołożenie tempomatu - nowa i30

<< < (77/91) > >>

Zioło:
Dzięki, ja też tam próbowałem ale jak jest wiemy. Postaram się jakoś po kodach na podzespołach sprawdzić.

lukasz536:
Oprócz sprawdzenia podzespołów, jak pewnie wiesz, ale powtórzę - trzeba jeszcze kupić panele z przyciskami (lewy 96700-A6500RDR, prawy 96710-A6750RDR) i wiązkę o numerze 56190-A6500 (chyba, że masz podgrzewaną kierownicę, to 56190-A6505 - nawiasem mówiąc, mam taką na zbyciu, ale oczywiście wymaga to kierownicy z podgrzewaniem i innego zwijacza pod kierownicą - wtyczka jest bardziej prostokątna, mniej kwadratowa niż w wersji bez podgrzewania). A jeśli masz auto z lat produkcji 2011-2012, to będzie wiązka 56190-3Y250.

Zioło:
Dzięki, wiem. Kupuję kierownice z przyciskami i fabryczną wiązką.

kubaex:
Cześć,  moja kierownica jest w średnim stanie a przy okazji wymiany na nową  dołożyłbym tempomat. Czy mogę prosić o pomoc w określeniu czy mój Hyundai ( TMAD381UAEJ036493) nadaje się do takiego zabiegu?

Pozdrawiam

Zioło:
Witam, tak dla uzupełnienia. Kierownik skórzany prawie nowy z przyciskami i wiązką zakupiony na popularnym portalu. Przekładka 10 min. Tempomat i ogranicznik działa bez problemu. Trzeba postępować jak opisano w poprzednich postach, sprawdzić wiązkę, kolory i ilość kabli oraz kształt wtyczki do zwijaka. Reszta Pikuś. Zatem dziękuję osobom, które poświęciły swój czas i więdze w celu sprawdzenia i udzielania cennych porad. Ja już mam!!! dzięki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej