Autor Wątek: [Matrix] Problem z paleniem  (Przeczytany 4215 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kaczka

• Gość
[Matrix] Problem z paleniem
« dnia: 03 Luty 2014, 09:48:44 »
witam pacjent matrix 1.6 2002 r  mam problem czasami nie pali nie ma reguły zimny - ciepły raz na jakiś czas rzuca palenie , czasami zapali i po 3 - 5 sekundach gaśnie pomaga plak do filtra . 0 błędów na kompie ,  pomocy  :shock:

Offline kosmos2011

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Luty 2014, 18:56:01 »
Czy te objawy zaczęły się gdy spadła temperatura na zewnątrz.

kaczka

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Luty 2014, 19:04:23 »
Cytat: "kosmos2011"
Czy te objawy zaczęły się gdy spadła temperatura na zewnątrz.
Tak jak spadła temperatura  ale niestety objawy się powtarzają również w garażu ogrzewanym

Offline kri$

• Giełda
Re: [Matrix] Problem z paleniem
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Luty 2014, 15:58:18 »
Cytat: "kaczka"
witam pacjent matrix 1.6 2002 r  mam problem czasami nie pali nie ma reguły zimny - ciepły raz na jakiś czas rzuca palenie , czasami zapali i po 3 - 5 sekundach gaśnie pomaga plak do filtra . 0 błędów na kompie ,  pomocy  :shock:

Kiedy wymienione kable wysokiego napięcia?
Sprawdź przy włączonym silniku i w ciemnym miejscu, popryskaj wodą z butelki ze spryskiwaczem na kable do świec, czy nie hasają iskry.

kaczka

• Gość
Re: [Matrix] Problem z paleniem
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Luty 2014, 16:40:58 »
Cytat: "kri$"
Cytat: "kaczka"

Kiedy wymienione kable wysokiego napięcia?
Sprawdź przy włączonym silniku i w ciemnym miejscu, popryskaj wodą z butelki ze spryskiwaczem na kable do świec, czy nie hasają iskry.
kable nowe mają 2 miesiące