Forum > Accent
[Accent] Czy turbina z Scoupe będzie pasować?
szumi:
Tak jak w temacie czy jest możliwość włożenia turbiny z Scoupe(bo wiem że w niektórych modelach były dokładnie te same silniki tylko czy akurat te z turbo :roll: ) jeśli tak to czy dużo z tym zabawy ??
IgoReCzeK:
--- Cytat: "szumi" ---...Kurcze jest jeszcze jeden powód który jest przeciwko instalacji LPG. niewiem ile jeszcze pojeżdze tym wozem...
--- Koniec cytatu ---
Witam. Zastanawiam się do czego zmierzasz tworząc ten temat? :roll: Wygląda na to, że nie będzie już instalacji LPG, a montaż turbo jest zdecydowanie droższe. :p Jest to inwestycja przekraczająca wartość Twojego samochodu. Uważam, że temat założyłeś trochę na wyrost albo z nudów. :> Pozdrawiam Igor.
Grzesik1:
możliwość zawsze jest, ale tak jak napisał IgoReCzeK zastanawiam się po co?
Raz, że turbo ze s-coupe nie należy do najlepszych jeśli chodzi o żywotność
dwa, jeśli chodzi o wydajność, to też pozostawia wiele do życzenia
trzy, koszty i cztery- osoba która to zrobi
ale jest to możliwe
szumi:
Igor - pytam z czystej ciekawości , wiem jakie konsekwencje niesie za sobą założenie turbo ( i nie chodzi tutaj tylko o koszty) i raczej jestem temu przeciwny .. ale chciałem sie dowiedzieć czy jest to mozliwe , no i czy w scxoupe jest dokladnie ten sam silnik co w accencie.?
Vex:
Nie jest taki sam silnik bo jest silnik pod turbo. 132 roznice dotyczace wszystkiego lacznie z osprzetem w odroznieniu do Accenta N/A a czy tylko mozliwe, to wszystko jest mozliwe. Mozesz sobie z subaru przelozyc turbine a intercooler z volvo FH12. <pomocy>
Nawigacja
[#] Następna strona