Forum > ix35 EL

[ix35 EL] przegląd po IV roku

(1/6) > >>

jacek2:
Kochani za kilka, kilkanaście dni będę robił kolejny przegląd gwarancyjny - niestety już po czwartym roku. Czas szybko leci. Szkoda że auto już takie jest stare..... :-x Najechałem nieco ponad 60 OOO. Zobaczymy co wymyślą ciekawego w serwisie. Zdam relację....

cruel:
Nie przesadzaj, że stare :) W PL to jest to bardzo młode auto. Zresztą nawet jakby miało 10lat,a było świetnie utrzymane pod względem technicznym i zafundować autku spa dla odświeżenia go z zewnątrz i dalej można się cieszyć jazdą.

BigT:
W przypadku kilku letniego wozu to już w coraz większym stopniu zaczyna być kwestia szczęścia, niż dbania ;)
Inżynieria jakości wkracza do samochodów, najpierw telewizory, potem AGD, a teraz motoryzacja :)

Zibi:
na alledrogo znajdziesz 4 letnie auta z licznikiem 160 000 km, a i tak jest podejrzenie, że ustawiany, więc po dystansie można powiedzieć, że "prawie nowe" ... osobiście po prawie 2 latach i ze stanem licznika lekko ponad 26 kkm powiem, że to cacuszko jest bezawaryjne i przy odpowiedniej eksploatacji i konserwacji potrafi się odwdzięczyć :)

balboa:
Jacek2 - czekam/my na info, mnie też czeka taka wizyta.  :-?  :-?  :-?
Mam nadzieję, że ciśnienie nie podskoczy znacznie  :shock:  :shock:  :shock:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej