Forum > Zakup Hyundaia
kupno hyundaia i10, pytania
cruel:
Z mocnieszym silnikiem zapewne cięższy.
Sporo aut pali mniej niż 5litrów średnio. Chociaż to głównie diesle.
Ja bym chciał aby moje wozidło tyle paliło podczas jazdy 130km/h. U mnie trasa 300km, z czego prawie 200km autostradą, gdzie w zasadzie cały czas 130-140, to jak średnie wyjdzie 7,5 to się cieszę :)
drq:
Witam,
Myśle nad nową i10-ką z silnikiem 1.0 LPGi (co to za konstrukcja czy warto:) ??) proszę o opinie użytkowników tego samochodu nt. realnego spalania silnika z gazem i ogolne wrazenia z jazdy samochodem nie koniecznie z gazem - spotkać nową i10-ke na drogach to widok nie częsty;) z góry dzięki za odpowiedź
kubamik1983:
Mam i 10 od kilku miesiecy
Wykończenie dobre
Wygluszenie dobre
1.0 silniczek po miescie pali 6.3( korki+zwylka jazda)
Silnik jedzie miedzy 2.5 a 4 tys
Niestety przy jezdzie na wprost malo stabilny
Zeby nie to ostatnie to bym polecal, a tak to mam mieszane uczucia
JanuszB:
Mój "hultaj" i10 ma już ponad rok.
Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego auta :lol:
ru-dy:
cześć,
oglądałem ostatnio używanego i10 z 2012 roku i mam parę wątpliwości co do książki serwisowej pokazanej przez sprzedającego (komis - handlarz, auto z Niemiec). Czy ktoś kto ma i10 od nowości (lub z pewnego źródła) mógłby zerknąć do własnej książki serwisowej i mi napisać:
1. Czy dane samochodu takie jak VIN i model są wydrukowane i wklejone do książki, czy wpisane po prostu długopisem bez żądnej wlepy?
2. Czy jest coś takiego jak przegląd zerowy przy sprzedażny auta z salonu i czy on jest wpisany do książki?
W moim egzemplarzu wpisy dokumentujące przebieg (na 15 tyś. km i na 35 tyś. km) były wpisane tym samym długopisem i przez tą samą osobę. Dodatkowo z tego co widziałem to serwis olejowy jest robiony co 20 tyś (następna wymiana była zaplanowana na 55 tyś km.) Czy faktycznie w i10 olej się wymienia co 20 tyś. i czy pierwszy przegląd jest po 15 tyś. a potem co 20 tyś. km?
W książce brakowało drukowanej wlepy i wszystko było wpisane długopisem.
pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona