Witam,
Byłem, obejrzałem, spodobał mi się. Zabrałem go do mechanika, powiedział, że jest dobrze. Powiedział, że nawet filtr kabinowy wygląda świeżo, a to dobrze świadczy o właścicielu
Wziąłem od mechanika miernik lakieru i posprawdzałem słupki - jest ok. Mechanik powiedział, że prowadnice proste. W bagażniku prosto.
Ogólnie nie miał zastrzeżeń. Samochód ma odpryski i ryski, ale nie jest to nic niestandardowego.
Sprawdził zawieszenie i powiedział, że nie ma oznak zużycia. I ogólnie co ciekawe - jedyne co by zrobił to odmalował u lakiernika przedni zderzak, bo ten po wymianie nie był malowany - tylko założony w kolorze i wg niego trochę to widać ( jak żona zauważy to poświęcę te 300 zł na malowanie
Co najważniejsze, cenę powinno się udać obniżyć bardziej niż delikatnie - jak to jest napisane w ogłoszeniu - powiedziałem, że za 18 tys mogę wziąć od ręki (dokładnie tyle mam
i właścicielka powiedziała, że się zastanowi do jutra. Ale wyglądała jakby nie chciała szukać kupca dalej
więc jestem dobrej myśli. Jeśli powie, ze 18 tys jest ok to biorę żonę po ostateczną zgodę i chyba temat będzie zakończony
A z tym też nie będzie chyba problemu, kolor ładny
a mówiła niedawno, że i10 jej się podoba.
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2012-06-19, 19:37 ]Panowie, strata czasu i pieniędzy. Żona wymyśliła, ze chce toyote iq, albo w najgorszym wypadku citroena c1. I nic do niej nie przemawia. Nagle zmieniła zdanie. rychło w czas, ale jeszcze nad nią pracuje!
Ogólnie z obecnych użytkowników ma ktoś zastrzeżenia do i10?