Forum > XG / Grandeur

[Grandeur] Wymiana doświadczeń

<< < (10/12) > >>

orzeł:
bartezzz, Powiem szczerze,że jeszcze nigdy nie miałem potrzeby wymieniać w/w kół.Natomiast sprawdziłbym zawór w filtrze oleju bo być może jest uszkodzony i opada olej co skutkuje chwilowy brak podtrzymania ciśnienia oleju

Czukwa:
Cześć wszystkim. Pod koniec lutego nabyłem drogą kupna Grandeura, w rzadzszej wydaje się wersji silnikowej 2.2 CRDI. Dotychczas przejechałem 1kkm, a przesiadłem się ze starego Suzuki Baleno - dość dramatyczna różnica w doświadczeniu  ;-) Auto ma przejechane 146kkm, i w perspektywie kilkunastu tysięcy rozrząd do roboty. Chętnie odpowiem na pytania ciekawskich lub/i przeczytam wszystkie Wasze porady.

drobny:
Mam pytanie.. Mój Grandeur to 2006r. model - w kierownicy niestety nie mam regulacji radia... mam okazje nabyć taką samą z modelu 2008r gdzie regulacja jest. Pytanie czy to będzie kompatybilne czy stratą czasu ? :)

orzeł:
Jeżeli kierownica jest taka sama,to na 100% wszystko pasuje.Ja kupiłem kierownice i przełożyłem przyciski oraz kabelki łączące przyciski tempomatu z przyciskami radia i wszystko działa prawidłowo.Pozdrawiam i powodzenia życze

Pele83:
Cześć przymierzam się do zakupu grandura mam już upatrzonego w gazie  tylko brak osłony górnej silnika. Czy jest to spowodowane brakiem miejsca z powodu wtryskiwaczy gazu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej