Forum > Accent

Wersje accentów 75KM i 82KM Wyjaśnienie!!!

<< < (3/6) > >>

Kopruch:
Wydaje mi się że nie trzeba zmieniac komputerów itp. Mając możliwość podłączenia auta do komputera można te parametry zmienić. Tak przynajmniej mówił kolega. Jesli ktoś chce być bardziej dociekliwy proponuje zadzwonic do pana Miśka (zamującego sie głównie Hultajami) w Katowicach. Gość ma komputer i zna się na rzeczy. Jego nr stacjonarny:
(0)32-252-33-41.

Cien:

--- Cytat: "Kopruch" ---Wydaje mi się że nie trzeba zmieniac komputerów itp. Mając możliwość podłączenia auta do komputera można te parametry zmienić. Tak przynajmniej mówił kolega. Jesli ktoś chce być bardziej dociekliwy proponuje zadzwonic do pana Miśka (zamującego sie głównie Hultajami) w Katowicach. Gość ma komputer i zna się na rzeczy. Jego nr stacjonarny:
(0)32-252-33-41.
--- Koniec cytatu ---

Można - szczegolnie jak masz "wsad" frimware od tego "lepszego" ;)

soviet100:
Brak dużych liter i błędy ortograficzne a tego robić nie powinni.

Gordinho:

--- Cytat: "Gordinho" ---A z czego to chciałbyś się śmiać ? Bo jakoś nie widzę powodu...
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "soviet100" ---Brak dużych liter i błędy ortograficzne a tego robić nie powinni.
--- Koniec cytatu ---

O mój Boże, człowieku ogarnij się... Uff...
--- Cytat: "Kopruch" ---Wydaje mi się że nie trzeba zmieniac komputerów itp. Mając możliwość podłączenia auta do komputera można te parametry zmienić. Tak przynajmniej mówił kolega. Jesli ktoś chce być bardziej dociekliwy proponuje zadzwonic do pana Miśka (zamującego sie głównie Hultajami) w Katowicach. Gość ma komputer i zna się na rzeczy. Jego nr stacjonarny:
(0)32-252-33-41.
--- Koniec cytatu ---

Nie trzeba, ale tak jak było napisane wcześniej, mając dwa zawsze możesz bez problemu powrócić do starej i działającej wersji ;p

bazyli87:
A wiecie może czy można włożyć komputer naprzykład od 1,5 12v? czy to będzie wtedy działać i jak zwiększy się moc accenta??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej