Forum > Accent
wymiana foteli (fotela) w accencie 94-00 - zmieniał ktoś
Cien:
--- Cytat: "kml" ---Cien, najlatwiej jest z bimarco. Zamawiasz fotel i mocowanie do niego i zakładasz.
--- Koniec cytatu ---
Bimarco znam - ceny też :mrgreen:
Wolałbym fotele które są tańsze od samochodu :lol:
seb_jak:
Ja zastanawiałem się nad przekładką foteli z Hyundaia, tylko wyższego modelu (Elantra, Sonata)- chyba jakaś unifikacja komponentów istnieje, ale trzeba by to sprawdzić na żywym organiźmie. Niestety takiej możliwości nie mam a "w ciemno" nie chcę kupować foteli.
kml:
Cien, bimarco jest tanie. OIDP to fotel cobra kosztował, w wersji szerszej coś pod 400 PLN więc bez przesady. Nikt Ci nie każe kupować krzesełek z homologacją FIA co nie :)
Cien:
--- Cytat: "kml" ---Cien, bimarco jest tanie. OIDP to fotel cobra kosztował, w wersji szerszej coś pod 400 PLN więc bez przesady. Nikt Ci nie każe kupować krzesełek z homologacją FIA co nie :)
--- Koniec cytatu ---
Generalnie to też nie są fotele do długich jazd.
Raczej typowo sportowe dobre trzymanie boczne, czy to sie sprawdzi na dalekiej trasie, hmmm
kml:
--- Cytuj ---Generalnie to też nie są fotele do długich jazd.
Raczej typowo sportowe dobre trzymanie boczne, czy to sie sprawdzi na dalekiej trasie, hmmm
--- Koniec cytatu ---
Wszystko zalezy co kto lubi, ale dobrze by było sobie posiedzieć czas jakiś i zobaczyć jak to jest na dłużej żeby potem nie było problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona