Witam matisaint! We wszystkich serwisach mówią to samo - jak z nimi jeździsz to oni nic nie słyszą, a tylko Ty słyszysz stukanie na nierównościach asfaltu. Mają to chyba nagrane na płycie i rozesłane do wszystkich dealerów. Oczywiście słyszą to pierwszy raz, oczywiście nikt nigdy nie zgłaszał takiego problemu, oczywiście jest to "normalna"praca zawieszenia itp. pierdoły, a problem jest na forum znany wielu użytkownikom czego i ja jestem dowodem. Jeden z nich (lukasz.zst) walczy już z Hyundai-em od wiosny tegoż roku i jak widać wyników raczej nie ma - jak stukało, tak stuka. Wkurzające jest to, że jest również druga grupa użytkowników, która nie ma żadnych zastrzeżeń do pracy zawieszenia, co prowadzi do wniosku, że w samochodach tych zamontowane są dwa rodzaje (a może więcej) amortyzatorów przednich pochodzące od różnych producentów. Znikąd jednak nie można dowiedzieć się jakie to są te "dobre"amortyzatory, co umożliwiłoby wszczęcie starań o ich wymianę i pozbycie się tego drażniącego "klekotu" przy jeździe po nierównym asfalcie. Ciekaw jestem co będą mówić w serwisie gdy minie roczny okres gwarancji na amortyzatory? Poza tym samochodzik jest O.K.