To jest zupełnie inna liga w porównaniu do naszego "hultaja" i tu nie ma co się łudzić i oszukiwać.
Tylko jak rozumieć tę wypowiedz jak nie porównanie ;-)
Irekmiecz w takim razie zle odczytałem Twoje intencje.
[ Dodano: 2012-08-18, 09:05 ] Koledzy kupili je jako czterolatki płacąc mniej niż my za swoje, więc argument ceny jest chybiony. Niejednokrotnie dali mi do zrozumienia że za coś takiego jak ix20 nigdy by nie wyłożyli tyle ile ja zapłaciłem.
Pierwsza sprawa to taka, że każdy z Nas kierowców ma dylemat czy kupić auto nowe salonowe czy lepsze 3-4 letnie.
Ja używane 5 latki już posiadałem i różnie z nimi bywało :-?
Zgadzam się z Tobą ,że każdy kupuje co chce i o to chodzi, demokracja :mrgreen:
Moi wszyscy znajomi z kolei pieją z zachwytu nad moim ix20 , szczególnie ilość miejsca w środku oraz pozycja za kierownicą robią na wszystkich największe wrażenie.Czy Hyundai ma wady oczywiście, że tak.Wycieraczki przedniej szyby od nowości smużyły(kilka dni temu wymieniłem na tańsze zamienniki i wreszcie jest wszystko ok.Miesiąc temu wymieniłem filtr przeciwpyłkowy oraz odgrzybiłem klimę bo zajeżdżało stęchlizną.Ale co najważniejsze mechanicznie wszystko działa bez zarzutu.
Jakiś rok temu napalony byłem strasznie na Skodę Yeti oraz VW Golfa Plusa.Po jazdach testowych zauroczenie przekształciło się w totalne rozczarowanie.
Tak jak już pisałem wcześniej z racji mojego wzrostu wybór padł na IX i wreszcie po długiej podróży plecy nie bolą :-)
Pozdrawiam serdecznie Kolegę i do zobaczenia.Może wreszcie uda Nam się spotkać i wymienić uwagi ;-)
Odezwę się na PW.