Forum > Matrix / ix20

[ix20] zalety, wady, testy i uwagi ogólne

<< < (16/85) > >>

grzegorz211:
W serwisie podstopnica kosztuje ok. 120 zł , polecam również listwę ochronną na tylny zderzak - plastikowa czarna kosztuje w serwisie 80 zł.

jack55:
Ja przykleiłem na taśmę dwustronną kawałek wykładziny dywanowej, która od spodu jest nieprzemakalna.Wygląda to dosyć fajnie i w zupełności wystarcza ;-)

irekmiecz:
Też z wykładziny dywanowej coś ,,wyrzeźbiłem" następnego dnia po odbiorze.

jack55:
Zrobiłem dokładnie to samo zaraz po odebraniu auta.Żal było patrzeć jak śnieg i brud wnika w nową  oryginalną wykładzinę ;-)

lukasz.zst:
Bylem w wtorek  w profesjonalnym serwisie Hyundaia gdzie maja własna stacje diagnostyczna Hyundai Katowice  .
Jak jechałem do nich to na dworze było +5C zawieszenie ciut lepiej tłumi nie równości . Nic nie stwierdzili , dostałem wydruki ale oni wiedza że jak temperatura spadnie poniżej zera to sa stuki w zawieszeniu , nieraz pomaga klejenie odbojników  ( nie wymiana) .Te auto podrostu tak ma tak usłyszałem kolejny raz , Moim zdaniem jest to jawna ukrywanie wady fabrycznej. To samo występuje nadal w i30 nawet po liftingu, w ix35 . Dzis było rano -2c i znów stukało ku memu zdziwieniu zadzwonili do mnie  z Mysłowic z Hyundaia ( szef serwisu  ) że wiedza już co jest powodem ,byłu unich dwa takie same auta z tym samym problemem i wystarczyła kompletna wymian zawieszenia

[ Dodano: 2012-02-24, 19:56 ]
804449 ProClip Hyundai ix20 Alla Uchwyt na navi lub tel
http://www.brodit.bajtel.pl/product/804449-ProClip-Hyundai-ix20-Alla/?id=5472

[ Dodano: 2012-02-27, 19:00 ]
Dostałem odpowiedz od hyundaia ,wymiana całego zawieszenia z wszystkim elementami ruchomymi i stałymi maja zostac tylko zaciski hamulców i hamulce nawet idzie do wymiany pul osi

[ Dodano: 2012-07-09, 18:10 ]
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1930
łuszcząca sie kierownica , wiem że nie jestem pierwszą osobą która ma taki problem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej