Forum > Atos / Atos Prime

[Atos] 1.0 2000r. przerywa na zimnym silniku

<< < (2/2)

maciejpa:
kable zapłonowe wymień, ja miałem dokładnie to samo, po deszczu przerywał, pochodził do momentu rozgrzania silnika, trochę km przejechanych i już chodzi dobrze. Możesz dla pewności wyczyścić krokowca ale tam potrzebujesz klucza torxa z dziurka żeby to odkręcić, poza tym dobrze tez przepustnice wyczyścić, proste to jak barszcz. Poza tym na tym forum nie ma co pisać pytań gdyż one są totalnie olewane przez innych.

kadafi:

--- Cytat: "maciejpa" --- Poza tym na tym forum nie ma co pisać pytań gdyż one są totalnie olewane przez innych.
--- Koniec cytatu ---
 - odezwał się super aktywny  ;-) .
Trzeba pamiętać że nikt nie ma obowiązku zadawania tu  pytań ani udzielania na nie odpowiedzi. Jesteśmy tu dobrowolnie aby sobie wzajemnie pomagać w ramach posiadanej wiedzy.
Jak ktoś może pomóc (o ile ma taka wiedzę) to tak bez wątpienia zrobi.
Można też napisać  - wymień przewody, świece, krokowca, TPS, MAP, MAF, lambdę a najlepiej kup nowy silnik.
Przerywanie po deszczu lub na zimnym nie musi być spowodowane ta sama usterką.

maciejpa:
ja nie twierdze że jestem super aktywny ale jak zamiesciem na tym forum 2 posty i widac że nikt nawet nie miał zamiaru odpowiedziec wiec twierdze że sa olewane. pozatym chyba juz kilka osób tu pisało ze "aktywni" mają w dupie co sie dzieje. Jak nikt nie chce odpisywac to juz lepiej zamknac te forum

Zbyszek:
maciejpa, podaj przykład chociaż jednego Twojego postu, który jak to określiłeś został "olany".
Co do propozycji zamknięcia forum: Hyundai Klub Polska jak i forum powstały nie tylko po to aby zajmować się technicznymi aspektami naszych aut choć ja osobiście uważam to za rzecz najważniejszą ale jest też po to aby gromadzić miłośników marki w jednym miejscu w celu organizowania spotkań regionalnych, zlotów ogólnopolskich (niebawem będzie info o kolejnym 2014, na który serdecznie zapraszam), możliwości podzielenia się wiedzą odnośnie zakupu auta, dealerów, serwisów, etc.
Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej