Forum > Sonata

Sonatka 2,7 V6 z uszkodzoną miska i wałem. Czy warto kupić??

<< < (5/7) > >>

chris.fm:
Macie racje koledzy. Jest tyle fajnych sonatek za ok 20 tys że chyba sobie odpuszcze tamtego. gościu dalej nie odpowiada ale maila mu napisałem, jak odpisze to git.dam znać co i jak. Faktycznie więcej z tym będzie zachodu niż jest to warte , i ryzyko zbyt duże. co tam jasna skóra. Dzięki wielkie za porady. Na pewno mi pomogły w decyzji. Pozdro

kml:
chris.fm, i słusznie. Za te 20 tys powinieneś wybierać a nie brać to co akurat jest pod ręką :)

chris.fm:
Gość wogóle sie nie odzywa. Mur beton jakis wał. Za to na niemieckich stronach są ładne autka. szukam lekko uszkodzony bo można o wiele taniej kupić. znalazłem w nowej budzie już ale za 16000 tanio ale niemcy robia mniejsze wały nisz rodacy. oto link:
http://mobile.interia.pl/http%3aszukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=119257699&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=11600&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&minConstructionYear=2004&maxConstructionYear=2005&lang=pl&pageNumber=1

Musze znalezć kogoś co szprecha po niemiecku i będe dzwonił.

kml:

--- Cytuj ---Gość wogóle sie nie odzywa. Mur beton jakis wał.
--- Koniec cytatu ---

Norma :(

--- Cytat: "chris.fm" ---szukam lekko uszkodzony bo można o wiele taniej kupi
--- Koniec cytatu ---

Tylko żeby się nie okazało, że to lekkie uszkodzenie to nie jest takie lekkie. Biorąc pod uwagę koszt transportu i roboty nadal się opłaca?

Łukasz:
Lekkie uszkodzenie nie zawsze jest lekkie, jak wyżej kml wspomniał. Dopiero jak zaczynasz robić okazuje się, że nie zawsze uszkodzone jest tylko to co widać.
Poza tym szukając używanego auta zawsze zakładaj, że to może być auto powypadkowe i dokładnie to sprawdzaj. Jak już będziesz zdecydowany na jakieś auto, umów się z właścicielem na badania diagnostyczne tak, że jeśli okaże się, że auto jest powypadkowe to płaci on, jeśli bezwypadkowe - Ty płacisz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej