Forum > i30 FD
Jakich żarówek H7 używacie w i30
bobekos:
Mi dziś padła żarówka H7 ring 120% i przejechałem na nich 8600 km i chyba ponownie je założę chyba że ktoś coś lepszego poleca teraz? :)
Vox populi:
U mnie Osram Silverstar 2.0 z teoretycznym TC 450 wytrzymały 7 miesięcy, wcześniej była standardowa Hella która świeciła przez półtora roku. Natomiast inna sprawa to różnica w jasności która jest widoczna. Niedawno założyłem Tungsram Megalight +50% deklarowane TC 500, trochę gorsze odcięcie od Silverstar ale równie jasne, zobaczymy ile wytrzymają.
bobekos:
Dobrze byłoby pisać śr przebieg na żarówkach u użytkownika bo każdy przez kilka mc może zrobić różny kilometrarz ;)
srbastek:
Ja u siebie przez 3.5 roku wymieniłem tylko dwie żarówki (nawet nie chciało mi się wymieniać komplet, tylko po jednej żarówce). Rocznie robię około 12tyś km.
MarRobert:
Jak oceniacie moc świateł w i30, porównując do innych aut? Jeżdżę równolegle civikiem i fokusem, hyundai ma wyraźnie słabsze światła, słabo i ciemno doświetla drogę. Wymieniłem żarówki i dalej to samo. Wersja z doświetlaniem na H7, ma ktoś jakieś pomysły?
Nawigacja
[#] Następna strona