Forum > i30 FD

Jakich żarówek H7 używacie w i30

<< < (32/36) > >>

sisimon:
Po 20 miesiącach przepaliła się H7 po zamontowaniu tego modułu LongLife. Przedtem to było 3 sztuki wciągu 4 miesięcy. Warto było zainwestować tą 100 - wę. :)

adrianc90:
Kupcie porządne żarówki to nie będzie trzeba kombinować z żadnymi modułami.

Mi się też paliły co kilka miesięcy, póki w styczniu 2016 roku nie kupiłem Osram Ultralife. Wymieniłem na takie same w grudniu zeszłego roku. Wytrzymały prawie 2 lata beż żadnych modułów. Robię ok. 15 tyś km rocznie w większości po mieście, więc auto jest często odpalane ,co szybciej zużywa żarówki. Żarówki mają 3, czy 4 lata gwarancji, więc gdybym zachowywał się jak typowy Janusz mógłbym jeszcze je zareklamować i dostałbym drugie za darmo...

Narva, czy Neolux to nie jest dobra żarówka. Nie mówiąc już o jakimś Bottari, czy Carxpert.

aliali:
Ja miałem podobnie. Do domu i do samochodu kupuje Osram. W tym wypadku sprzedawca miał tylko Philips Long Life, więc założyłem takie. Już chyba 2-3 lata jeżdżę bez wymiany.

wtom:
żarówka H7 ma się przepalać często, bo tak to sobie wymyślili.
mała bańka szklana, moc taka sama jak h4 ale lux więcej.
praw fizyki marką nie oszukasz kolego.

Maciej I30:
Cześć to prawda ze po kupnie markowych żarówek dłużej będą się palić.
Markowe nie oznacza drogie, już wyjaśniam.
Polecam żarówki Osram Orginal h7 pakowane w blister i tylko takie bez żadnych dodatków mega light lub long light, kosztują 25zl za sztukę w markecie a polowe mniej na necie, są bardzo jasne i dobrze wykonane. Po aplikacji rok spokoju.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej