Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
scoupe zalewa świece
adriano10:
Mi tez zalewa świece.natomiast komputer pokazuje ze awaria 1wtrysku.zalewa mi wszystkie wiec zapewne wszystkie do wymiany.Mam pytanie lepiej kupic same wtryskiwacze czy odrazu wtryski z listwa.Czy wtryski z turbo będą pasowały do zwykłego 1.5 ? I czy jest ogromną różnica pomiędzy wtrys.z 8 zaworowego silnika a 12?
Tigersoft:
z turbo pasują wtryski bez problemu, kumpel nawet wsadzil od jakiegos opla 2,5 litra bo wtryskują 4 dziurkami i ma niezłego kopa :) zwykłe żółte mają 1 dziurkę a potem białe wyszły i mają już 2 dziurki do wtrysku :) wiec wtryski LS czy GT pasują noproblem :) lepiej znalezc te białe :)
adriano10:
A jak uważacie skoro błąd wyskakuje na pierwszym wtrysku a zalewa mi wszystkie to kupic jeden czy pokusić sie o wszystkie.a moze pomyśleć o wtryskach odrazu z listwa ?
adriano10:
istanieje mozliwosc ze jesli blad na kompie wysyakuje ze walniety 1 wtryskiwacz to przez to pozostale szwankują ?
harabin:
--- Cytat: "Tigersoft" ---z turbo pasują wtryski bez problemu, kumpel nawet wsadzil od jakiegos opla 2,5 litra bo wtryskują 4 dziurkami i ma niezłego kopa :) zwykłe żółte mają 1 dziurkę a potem białe wyszły i mają już 2 dziurki do wtrysku :) wiec wtryski LS czy GT pasują noproblem :) lepiej znalezc te białe :)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiesz Tigersoft przypadkiem czy jak by dał wtryskiwacze od fiata coupe, to by miał troszkę więcej mocy, chodzi mi głównie o dość wysokie obroty żeby mocy nie tracił :D
Nawigacja
[#] Następna strona