Forum > i20

[i20 PB] Opony i20

<< < (2/10) > >>

robaszek127:
Chyba najbardziej popularne są opony 175/65R14 i takie sam kupiłem zimówki.
Co do firm tak jak wyżej napisane ale gdyby śneig leżał cały czas to nie ma lepszych opon nawet continetale przegrywają z dębicą frigo2. Ale frigo na mokrym czy suchym są tragiczne więc lepiej dołożyc i kupić nawet jakieś barumy, uniroyale czy fuldy.

Kudłaty_1975:
Dorzucę swoje dwa grosze. Ja już od kilku lat śmigam na oponach wilosezonowych. Spokojna jazda głównie w mieście. Dobrze już dobrze. Tak wiem wiem. Jak do wszystkiego to .. Tak tak. Są do d..py  :-)

Poniżej wklejam link do testu opon wielosezonowych zamieszczonego na stronach „Auto Świat”. Niech każdy sam wyciągnie wnioski  ;-)

http://www.auto-swiat.pl/1-na-kazda-okazje-test-opon-calorocznych-w-rozmiarze-19565-r-15

vqsoft:
a ja uważam że Firgo 2 w małym samochodzie sprawdzają się dobrze.
miałem je w ccs w clio 2 , w clio 3 bo nie bylo rozmiaru, w i20 też założyłem - dają rade!

mulek18:
w końcu z braku kasy kupiłem bieżnikowane. Czy one wszystkie są takie głośne?

wafel:
Ja Frigo 2 przetestowałem w Punto II. Opony typowo śniegowe bezkonkurencyjne na śniegu , ale na mokrym asfalcie trzeba uważać przy  mocniejszym hamowaniu. W tym roku za namową serwisu oponiarskiego założyłem do i20 opony Point S Winterstar3 opony asymetryczne zobaczymy jak będą zachowywać się na śniegu. Na razie jest ok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej