Autor Wątek: [Lantra j1] Xenony  (Przeczytany 3668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

slawusdh

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« dnia: 05 Lipiec 2009, 12:52:18 »
Witam czy ktos sie juz podejmował zamontowania xenonow w lantrze??
jak przerobic reflektory by zamontwać w nich xenony, nie znalazlem nigdzie kompletnych zestawow takiego oswietlenia, wiec moze jesli ktos slyszał/ mial z tym doczynienia to moglby napisać...
poizdrawiam

Joshi

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipiec 2009, 10:32:44 »
Ja myślę, że nie musisz przerabiasz reflektorów. Na Allegro znajdziesz gotowe xenony, pod odpowiednie modele aut kupujesz, zakładasz, masz... Powodzenia :)

mihu_24

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lipiec 2009, 11:07:07 »
http://allegro.pl/item662175625_hyundai_accent_coupe_lantra_santa_fe_xenony_hid.html

Znajomy montował w Ibizie - początkowo wszyscy mu odradzali ale za te pieniądze się nie oślepia,po prostu w miejsce żarówek montujemy żarniki,do tego przetwornice i świeci :idea:

slawusdh

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Lipiec 2009, 12:26:49 »
boje sie tego ze w moim malenstwie klosze mam z takimi pionowymi pasami, a z tego co sie orientuje powinna byc chyba czysta tafla szkla, najlepiej pionowa;/

jak wygalada sprawa z przegladem technicznym z tymi lampami?

jesli zamontuje spryskiwacze??

Joshi

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Lipiec 2009, 09:39:57 »
Nie powinieneś się o to martwić. Nie wiem skąd jesteś, ale ja za niedługo chcę udać się do Mysłowic, po xenony firmy WellDone, barwa pewnie 6000k. Ta płacisz i zakładają Ci wszystko. A jak Ci się nie podoba, rezygnujesz i już;)

slawusdh

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Lipiec 2009, 09:53:23 »
Z zielonej Góry jestem, ale widze ze bardzo ciekawa sprawa, jesli moglbym cie prosic, po zamontowaniu, porob kilka zdjec jak wyglada juz w kloszach, i jak sie z trym jezdzi :) pozdrawiam i czekam, biorac sie miedzy innymi za wymiane kierunkow, i zamieszczenie relacji z tego na forum

Ciastol

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Lipiec 2009, 00:04:12 »
Ja dziś zamontowałem xenony w S-Coupe, zamówiłem na allegro zestawik, podajesz tylko jakie masz żarówki, montaż banalnie prosty, efekt super, o niebo lepsza widoczność, efektownie wyglądają, i też mam klosze w paski, mimo to jestem bardzo zadowolony z zakupu.

BartBartez

• Gość
[Lantra j1] Xenony
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Lipiec 2009, 08:58:26 »
Cytat: "Ciastol"
mimo to jestem bardzo zadowolony z zakupu.

ja też byłem zanim mi dowód zabrali