Autor Wątek: Montaż klimatyzacji - możliwy ?  (Przeczytany 2736 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Joshi

• Gość
Montaż klimatyzacji - możliwy ?
« dnia: 01 Lipiec 2009, 17:40:35 »
Witam! Mam Lantrę J2 w kombiaku, opcja bogata, ale brakuje mi klimy. Przykładowo, jeśli zakupię z innej, takiej samej potrzebne części, czy jest wtedy możliwość zamontowania klimy w moim autku? No i jakie właściwie elementy trzeba zakupić, cenowo jak to może wyjść? Czy w ogóle jest sens? Pozdrawiam!

cezary46

• Gość
Re: Montaż klimatyzacji - możliwy ?
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Lipiec 2009, 21:32:33 »
Cytat: "Joshi"
Witam! Mam Lantrę J2 w kombiaku, opcja bogata, ale brakuje mi klimy. Przykładowo, jeśli zakupię z innej, takiej samej potrzebne części, czy jest wtedy możliwość zamontowania klimy w moim autku? No i jakie właściwie elementy trzeba zakupić, cenowo jak to może wyjść? Czy w ogóle jest sens? Pozdrawiam!

Możliwy.Trzeba zakupić wszystkie elementy wchodzące w skład klimatyzacji.

azahiel

• Gość
Re: Montaż klimatyzacji - możliwy ?
« Odpowiedź #2 dnia: 03 Lipiec 2009, 16:43:18 »

Tak oczywiście że można , prościej ci będzie jak sam piszesz z zakupionego innego autka tej samej marki, części będziesz miał wszystkie -więc naprawdę nie ma problemu ,tylko pozostaje szukać zakład który ci to zabuduje,pozdrawiam życzę zimnego powiewu . :evil:

Joshi

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Lipiec 2009, 18:12:23 »
Ok, za jakiś czas zacznę poszukiwania odpowiedniego egzemplarza na szrotach, itd i zaczniemy zabawę :)

BartBartez

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 03 Lipiec 2009, 20:35:10 »
za jakiś czas zacznę poszukiwania odpowiedniego egzemplarza na szrotach

Tylko nie angola bo nie wszystkie części pasują.

Joshi

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Lipiec 2009, 11:56:16 »
No tak, znalazłem roztrzaskanego Hyundai, ma klime i jest tak jak mój z 2000 roku. Co trzeba wytargać z niego? Nie jestem specem, a na szrocie wiadomo - też nie wiedzą ;/

BartBartez

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 06 Lipiec 2009, 09:27:53 »
Wejdź na hmaservice i zobacz jak wygląda cały układ klimy.