Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Blaupunkt NY 800 aktualizacja nawigacji

<< < (3/4) > >>

mron:

--- Cytat: "Caastiv" ---może trochę odbiegnę od kwestii nawigacji do tematu odtwarzania losowego, bo nie chcę zakładać nowego tematu.
otóż ostatnio chciałem włączyć muzykę z pendrive'a na losowe odtwarzanie, ustawiłem powtarzanie wszystkiego na pozycję A, włączyłem 'mixowanie' i jakie było moje zdziwienie, kiedy piosenka się skończyła, a radio zamiast zmienić na inną, to czekało, co ja zrobię. jak piosenka się kończy to jest basta, nic dalej nie leci. muszę ręcznie puścić następną.
ktoś miał coś podobnego z tym radiem? jakieś pomysły?
--- Koniec cytatu ---

Jeśli chodzi o odtwarzanie losowe to działa tylko w ramach katalogu. Nie wiem niestety jak odtwarzać losowo wszystkie utwory na pendrive czy karcie SD:(.

Caastiv:
hmm, trzeba będzie oszukać radio i po prostu wrzucić całą muzę do jednego folderu. może to podziała

Zibi:
nie chciałem nikogo urazić słowem "szajs", jednak Blaupunkt którego mi chciano sprzedać to taki płaski model, który wizualnie wpada w deskę, wygląda to koszmarnie, a sama nawigacja w tych czasach, kiedy co chwile powstają nowe drogi, a nazwy istniejących się zmieniają jest niezbędna, właśnie zamówiłem Mio Muvee 388, fajne cacko, ostrzega przed radarmi.

Caastiv:
ten blaupunkt aż taki zły nie jest, o radarach też ostrzega ;)
w sumie dostałem go do auta gratis, więc co ja bd marudził ;)
co do nowych dróg i nazw to jest rok aktualizacji za free, więc jakiegoś wielkiego problemu nie ma

wieloryb7:
Witam,
Czy ktoś spośród forumowiczów instalował oryginalną NAVI (produkcja LG) w wersji comfort?
Jeżeli tak, to miałbym kilka pytań. Dzięki !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej