Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Blaupunkt NY 800 aktualizacja nawigacji
yach:
Koledzy, czy któryś z Was aktualizował już wgraną tam Auto Mapę. Mam problem moje PC -ty (jeden na Windows 8 drugi na Windows Vista ) nie "widzą" karty SD na której jest wgrana nawigacja ( sloty na karty sprawne, sprawdzałem). W związku z tym nie nie można dokończyć aktualizacji.
pijid:
Aktualizował, z tym samym efektem. Co się dziwisz "Good"Ram.
Aha, przenieść na inną kartę nie można. Ja położyłem na nich krzyżyk. "Akurat" kiedykolwiek od nich coś kupię.
Zibi:
i po co Wam ten szajs, lepiej kupić taką na szybkę, najlepiej 7 cali ... chociaż i tu czyhają różne niespodzianki ... moja skończyła subskrypcję w styczniu, teraz chciałem odnowić i za 3 miesiące (do stycznia) mam zapłacić tyle co za cały rok, bo oni inaczej nie sprzedają.
yach:
Spróbuje z "nimi" trochę powalczyć, tak z nudów, bez wiary w większe powodzenie :-)
mron:
--- Cytat: "pijid" ---Aktualizował, z tym samym efektem. Co się dziwisz "Good"Ram.
Aha, przenieść na inną kartę nie można. Ja położyłem na nich krzyżyk. "Akurat" kiedykolwiek od nich coś kupię.
--- Koniec cytatu ---
Ja aktualizowałem już kilka razy i nie było problemu, ale wiem, że czasem są jakieś problemy automapy. A przenieść na inną kartę na pewno da radę, trzeba pisać do Automapy i z nimi załatwić przeniesienie licencji.
Nawigacja
[#] Następna strona