Forum > i40 VF
[i40 VF] Gwarancja i problemy z hyundai i40
Alonzo_:
Cześć.
Zależy co przyczyna tych trasków jest....?
Ja miałem stuki przewodów nawiewów pod szybą. Zrobili raz i jakoś im sie udało. Trzeba było rozbierać deskę. U Ciebie pewnie inne podłoże jest raczej skoro taka metoda pomaga. Trudno doradzić. Jak gwarancja jeszcze jest poczekaj i zobacz jak będzie jeśli chcesz czekać. Lato idzie - będzie może mniej trzeszczeć. Przyjdzie mróz moze wrócić. Obserwuj i rób jak uważasz :-)
mati83:
Panowie mam pytanie...
Czy w samochodach sprowadzonych z zagranicy (Holandia) gwarancja obowiązuje na takich samych warunkach jak kupionych w Polsce?
Zepsuł mi się jeden z czujników parkowania, zaprowadziłem samochód do jednego z dealerów na Śląsku, a tam ku mojemu zaskoczeniu dowiedziałem się, że mimo podbitej książki i gwarancji obowiązującej teoretycznie do czerwca 2017, nie mogą mi tego czujnika naprawić, bo jak twierdzą: "W samochodach sprowadzonych z zagranicy gwarancja obowiązuje tylko w przypadku awarii unieruchamiającej pojazd". Sytuacja jest dla mnie o tyle dziwna, że kiedyś programowałem kluczyk i naprawiałem tylne światła p/mgłowe u innego dealera i to wszystko w ramach gwarancji...
Zachodzi pytanie: what the fu*k?! :shock: Ktoś coś?? :shock:
1igor1:
Raczej ściema, ja mam auto z DE i wszystko mi robią na gwarancji. Wymienili mi już prawie pół auta :)
mati83:
Takiej odpowiedzi potrzebowałem... ;) Poproszę ich o stanowisko na piśmie, włącznie z punktem w regulaminie, czy warunkach gwarancji gdzie jest tak napisane... ;) Dzięki! ;)
leonek67:
Witam
Ściemniają Ci kolego z tą gwarancją, ja mam auto z Belgi i jakoś do tej pory nie robili mi problemów z naprawą drobnych usterek (a trochę ich było ) nie dalej jak tydzień temu byłem na wymianie już 2 czujnika parkowania i żadnych problemów.
Tak że niech Ci nie ściemniają polecam Ci serwis w Studzienicach zadzwoń i popytaj tam jest naprawdę kompetentny dział serwisu.
Pozdrawiam Forumowiczów
Nawigacja
[#] Następna strona