Forum > Accent
Przeróbki dolotu a zużycie paliwa
szumi:
--- Cytat: "Vex" ---
--- Cytat: "WAT" ---
--- Cytat: "Vex" ---
--- Cytat: "WAT" ---
To super, ale myślę że przy 160km/h i więcej spali już coś na pograniczu 10L , bo nie ma cudów silnik już wtedy ostro wyje i nie zapominajmy , że to jedynie 1.3 :-|
Zazanaczam tylko , że takiej prędkości nie rozwijam, max. to 140 :>
Pozdrawiam akcenty
--- Koniec cytatu ---
Duza przesada, bynajmniej dla 1.5. W trasie 7.5l ciezko przekroczyc.
--- Koniec cytatu ---
że niby co przy 160km/h twoje auto spali mniej jak 10l :roll: zapomnij ;-)
--- Koniec cytatu ---
Przy plynnej jezdzie po autostradzie Slowacja>Austria 140-150 mi wyszlo w okolicach 7-7.5l, bez bagazu, dwie osoby. Gaz wcisniety minimalnie, dolotu nie bylo slychac :) watpie zeby byl taki duzy skok. Zreszta otwarty dolot to najlepszy na swiecie czujnik zuzycia paliwa :)
Przy 140 km/h ok 4 tys, przy 100 km/h okolo 3 tys. Nie taka duza roznica.
--- Koniec cytatu ---
apropo dolotu w accencie stożek to sprawa obowiązkowa kto ma ten wie o co mi chodzi :mrgreen: :mrgreen:
premek:
Możesz rozwinąć kwestię?
Co konkretnie daje w accencie i jak już to pochwal się swoja instalacją!
szumi:
ja mam wstawiony sam stożek z dolotem nic nie robilem bo nie ma miejsca zeby go wyprowadzic , a w accencie stożek daje przepiękny ryk silnika (na wysokich obr.t.j. od 4 tys zaczyna gadać :D) i o to chodzi czy przyspieszenia daje to niewiem moze mi nie dał bo nie mam zrobionego dolotu... ogółem mówiąc nawet sie nie zastanawiaj goń do sklepu i kupuj stożek i napisz jak Ci sie podoba;d
premek:
Powalczę pod koniec miesiąca, ale chyba od razu stworzę sobie cały dolot. Inna sprawa, że po co mi stożek jak żona chce mi zabrać accenta :D
szumi:
--- Cytat: "premek" ---Powalczę pod koniec miesiąca, ale chyba od razu stworzę sobie cały dolot. Inna sprawa, że po co mi stożek jak żona chce mi zabrać accenta :D
--- Koniec cytatu ---
oj mówię Ci że warto i Ci co mają stożek sie ze mną zgodzą co nie :mrgreen:
Nawigacja
[#] Następna strona