Forum > Matrix / ix20

[ix20] Tempomat - doposażenie

<< < (5/20) > >>

matrixx:
jakie 600zł naucz siE czytać i przeliczać waluty (chyba że euro sprzedasz mi po 70gr.to starczy i na montaż ,a tak poważnie za duże koszty do wymiany BCM,taśma kierownicy.nowe przyciski sterujące ,trochę przewodów i czasu .polak potrafi.

lukasz.zst:
Wracając do tematu , byłem dzisiaj w serwisie KIA to elektronik powiedział l mi że da sie podłączy bez problemy tempomat tylko trzeba wymienić kierownice. Że mam podjechać z kierownicą

wojbur:
Orientowałeś się w cenach mniej więcej? Nówki pewnie masakrycznie drogie, a z rozbitków nie bardzo chyba - pewnie poduszka wystrzelona... Tempomat to jedyna rzecz której trochę brakuje, wkurza mnie to że Aveo kupione 1,5 roku temu za 35 tysiaków ma tempomat,a Hyundai za ponad 60 go nie ma...

jack55:
Okazuje się, że można wreszcie domówić  do wersji Comfort fabryczny tempomat do ix20 ;-)
Oczywiście chodzi o rocznik 2014  :-/

ph71:
Wcześniej też można było, czego mój egzemplarz (grudzień 2011) jest dowodem, tylko trzeba się było mocno postarać i trochę poczekać (3 miesiące). Podobnie z fabrycznym podgrzewaniem foteli.
W moim przypadku okazało się, że głównym problemem była decyzyjność importera a nie dealera, choć ci ostatni też się nie kwapią do zamawianie czegoś ponad wersje fabryczne.
Możliwe, że obecnie coś zaczyna się zmieniać w tej kwestii albo podlinkowany przykład to tylko wyjątkowy egzemplarz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej