Forum > Matrix / ix20

[ix20] Tempomat - doposażenie

<< < (4/20) > >>

cepcio:
Witajcie, kiedyś pozwoliłem sobie napisać do fabryki Hyundai w Czechach w sprawie Tempomatu do IX20 i dostałem takie informacje:  The Cruise Control/Tempomat requires completely different components – steering system, steering wheel with Tempomat controls, different wiring and harness inside and different BCM unit (Body Control Module).

KoTeK:

--- Cytat: "kri$" ---
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Witam
......
Jest teraz  Promocja na tempomaty w Niemczech koszt 600zl do ix20 a podgrzewane fotele 400zł wszytko z montażem
--- Koniec cytatu ---

Wymiana komputera to wątpliwe, raczej aktywacja tempomatu przez komputer.
--- Koniec cytatu ---

Skąd Ty to wszystko wiesz ? Masz wiadomości z całego świata.
Pozdrawiam.....

P.S.
tak na marginesie też bym chciał założyć sobie tempomat i czujnik "żarcia" - paliwa :-)

kosmos2011:
Kri$czy mógłbyś sprawdzić ile przewodów wychodzi z kostki zwijacza tej ze zdjęcia. Wydaje się że problem nie polega w sterowniku silnika tylko z brakiem instalacji już za zwijaczem.

kri$:
Postaram się sprawdzić kabelki, ale może wcześniej uda mi się sprawdzić komputerem, czy tempomat trzeba aktywować.
Coś mi nie pasuje z kabelkami, aby produkowali rożne wersje wiązanek, przecież to tylko większe koszty, a pewnie wiązki identyczne dla Vengi i ix20.

lukasz.zst:
http://www.hyundaiboard.de/hyundai-forum/hyundai-ix20/8195-tempomat-nachr%C3%BCsten/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej