Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Getz

<< < (7/27) > >>

Grzech61:

--- Cytat: "brix" ---tak tak tak posłuchane poczytane  chyba sobie motorynke kupie i pojade do chorwacji jak bedzie mróz -30
--- Koniec cytatu ---

Nie stresuj się szkoda zdrowia nikt Cię do Chorwacji motorynką nie wysyła,to tylko Leszek tam jeździ,a KuraKo się wybiera  :mrgreen: .To są dobre chłopaki tylko trochę jajcarze :lol: .Widzę,że chcą Ci postów narobić,żeby każdy forumowicz był zainteresowany tym tematem.To sa naprawde dobrzy ludzie  ;-),wierz mi  :mrgreen:  

Leszek_S.:

--- Cytat: "brix" ---tak tak tak posłuchane poczytane  chyba sobie motorynke kupie i pojade do chorwacji jak bedzie mróz -30
--- Koniec cytatu ---

Brix ... spokojnie, weź głęboki oddech i się uśmiechnij ;-)

Właśnie Ci napisałem o wyższości benzyniaka nad dieslem i w tym kierunku bym szedł na twoim miejscu... Zagazujesz i będziesz tanio jeździł, no i ryba Ci jeśli chodzi o jakość paliwa ;-). Obecne diesle D4D, CDTi, CRDi, HDi... są bardzo czułe na jakość paliwa. W Albanii widziałem masę Mercedesów 124, no ale do tego to nasikasz do zbiornika po dobrej imprezie i też pojedzie :mrgreen:

Pozdrav
Leszek

--- Cytat: "Grzech61" ---....To sa naprawde dobrzy ludzie  ;-),wierz mi  :mrgreen:  
--- Koniec cytatu ---

Grzech by było twierdzić inaczej :mrgreen:

Kurako:

--- Koniec cytatu ---

ja też sie wypowiedziałem o Getzie na samym począteczku :D

gacus2004:

--- Cytat: "Leszek_S." ---
--- Koniec cytatu ---

Brix ... spokojnie, weź głęboki oddech i się uśmiechnij ;-)

Właśnie Ci napisałem o wyższości benzyniaka nad dieslem i w tym kierunku bym szedł na twoim miejscu... Zagazujesz i będziesz tanio jeździł, no i ryba Ci jeśli chodzi o jakość paliwa ;-). Obecne diesle D4D, CDTi, CRDi, HDi... są bardzo czułe na jakość paliwa. W Albanii widziałem masę Mercedesów 124, no ale do tego to nasikasz do zbiornika po dobrej imprezie i też pojedzie :mrgreen:

Pozdrav
Leszek

--- Cytat: "Grzech61" ---....To sa naprawde dobrzy ludzie  ;-),wierz mi  :mrgreen:  
--- Koniec cytatu ---

Grzech by było twierdzić inaczej :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---

A na opałowym taki Mietek jak zasuwa :-) Niemcy w pancerce to mają doświadczenie :-)

Tiesto83:
Temat zszedł trochę na bok, ale...
Powiem, że chyba każdy silnik był udany. Kaszany nigdzie nie wstawiali. 1,1 też tą niewielką budę pociągnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej