Forum > Lantra

Lantra w gazie 2.0 litra 16v

<< < (2/4) > >>

Roman_d:
Nie zastanawiaj się tylko montuj.
Napisz skąd jesteś a podamy ci jakieś adresy dobrych gazowników.
Tak jak napisał mihu_24 Tankowanie zawsze do pełna - bezcenne :lol: >
Ja już od dawna się nie przejmuje spalaniem mojego smoka. Noga w podłodze, ostra jazda po mieście i wtedy koszty 100km to maks 27 -28 zł. :mrgreen:

mihu_24:
Dyć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

azahiel:

--- Cytat: "mihu_24" ---azahiel - ładuj gaz - sekwencja - i nie słuchaj tych co nie mają pojęcia o praktyce jazdy na LPG.
Gazuję już parę lat bez problemów a mam II gen.

Faktycznie trzeba uważać przy wyborze zakładu montującego instalacje żeby nie trafić na druciarski"warsztat".

Sprawdż u siebie ,popytaj a na pewno jakiś porządny warsztat znajdziesz.
Dziś, przy cenie gazu o ponad 60 % niższej niż Pb, warsztaty mają pełne ręce roboty a co za tym idzie czas oczekiwania na montaż też jest dłuższy.Oby jakość usług była na dobrym poziomie,bo montaż to podstawa.

Tankowanie zawsze do pełna - bezcenne ]:->

Sprecyzuj chociaż w jakiej części Śląska mieszkasz. Jest "nas" paru ,zawsze można coś polecić,odradzić...

Jak masz wątpliwości to pytaj wszystkich o wszystko ;-)
Powodzenia.
--- Koniec cytatu ---

Mam zamiar montować gaz w zakładzie który mi polecono ;
AUTO-MIX
Klapuch Krystian
ul. Powstańców 2
44-348 Skrzyszów
Sekwencja ok -2.800 zł.
parę osób mi go zaproponowało ,opinia tego zakładu jak i serwis jest ok,ale czekam i na wasze opinie i propozycję -mieszkam w okolicach Gliwic .

azahiel:

--- Cytat: "Roman_d" ---Nie zastanawiaj się tylko montuj.
Napisz skąd jesteś a podamy ci jakieś adresy dobrych gazowników.
Tak jak napisał mihu_24 Tankowanie zawsze do pełna - bezcenne :lol: >
Ja już od dawna się nie przejmuje spalaniem mojego smoka. Noga w podłodze, ostra jazda po mieście i wtedy koszty 100km to maks 27 -28 zł. :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---

Mam zamiar montować gaz w zakładzie który mi polecono ;
AUTO-MIX
Klapuch Krystian
ul. Powstańców 2
44-348 Skrzyszów
cena ok 2.800 zł.
parę osób mi go zaproponowało ,opinia tego zakładu jak i serwis jest ok,ale czekam i na wasze opinie i propozycję -mieszkam w okolicach Gliwic .

mihu_24:
No niestety nie orientuje się w Twojej okolicy ale widzę ,że jesteś zdecydowany.
Jeżeli ogólna opinia jest dobra to na początek wystarczy ;-)
Przeglądy co ileś tam tysięcy będziesz robił i wtedy najlepiej poznasz warsztat.
Ja osobiście też polegałem na ogólnej opinii ale się nie zawiodłem oby tak było w Twoim przypadku.

P.S. Montowałem w Auto Gleńsk Pszczyna

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej