Forum > Lantra
Lantra w gazie 2.0 litra 16v
cezary46:
Wszystko zależy od przebiegów jakie wykonujesz. Trzeba policzyć koszty i zobaczyć po jakim czasie taka instalacja się zwróci. W moim przypadku nie zakładałem gazu bo przy moich małych rocznych przebiegach koszt porządnej instalacji zwrócił by się gdzieś po trzech, czterech latach. Chyba wcześniej zmienię auto.
azahiel:
--- Cytat: "cezary46" ---Wszystko zależy od przebiegów jakie wykonujesz. Trzeba policzyć koszty i zobaczyć po jakim czasie taka instalacja się zwróci. W moim przypadku nie zakładałem gazu bo przy moich małych rocznych przebiegach koszt porządnej instalacji zwrócił by się gdzieś po trzech, czterech latach. Chyba wcześniej zmienię auto.
--- Koniec cytatu ---
Liczę na zwrot kosztów w 1 rok ,pozdrawiam i czekam na dalsze opinie i propozycje warsztatów . :evil:
mihu_24:
Co do czasu zwrócenia się instalacji - kiedy montowałem to rata za instalkę plus gaz wychodziła tak samo jak jazda na benzynie.Dzisiaj chyba nawet jeszcze coś zostanie :)
A tak na marginesie cena używanego auta z instalką zawsze jest wyższa - przynajmniej w autach ,które mnie interesują:)
dotka8:
Ja mam BRC-24(gadałem z dobrym gaziarzem i sprawuje się w lantrze najlepiej) i autko śmiga jak złoto.Na Śląsku sekwencja jest średnio o 1000 tańsza niż w Kraku :o.Nie wiem czemu u nas ceny są tak kosmiczne ale w fugazi(dobry zakład warty polecenia) brc24 stoi 3900.
BartBartez:
Ja mam u siebie BRC(już czwarte auto z tą instalką) i nie zauważyłem żadnych problemów(silnik masz ten sam co ja)
Szczecin 3000zł - co i tak jest drogo.
Polecam BRC
Nawigacja
[#] Następna strona