Forum > Santa Fe (2006-
[Santa Fe CM] ESP OFF - zapala się chwilę po ruszeniu
Miłek25:
Akcja serwisowa związna była z wymianą wyłącznika świateł stop, podobo jego awaria powodowała ciągłe świecenie świateł lub ich miganie. Zadzwoniła do mnie Pani z salonu gdzie kupiony był mój cielak tzn najpierw zadzwoniła do wcześniejszego właściciela a później do mnie i zaprosiła mnie na wizytę. Jak do CIebie nie dzwonili a nie wiesz czy przypadkiem nie jesteś objęty akcją to zadzwoń do najbliższego ASO hyundaia i podaj numer vin samochodu odpowiedzą Ci czy jesteś objęty akcją czy nie.
mirekp:
Chyba nie ma sensu dzwonić, bo wyłącznik już sam wymieniłem.
war3:
Witam,
--- Cytat: "tibadu" ---Witam,
Mam ostatnio taki problem. Przekręcam kluczyk, lampka esp off gaśnie, uruchamiam silnik dalej pozostaje wyłączona. Natomiast jak kawałek przejadę to zapala się i nie reaguje na przycisk włączania/wyłączania. Czy ktoś ma jakiś pomysł o co chodzi?
Jarek
--- Koniec cytatu ---
Mam podobna styacje z ta roznica ze, nie zawsze esp off wyskakuje na tablicy w czasie jazdy. Oczywiscie nie reaguje na przycisk on/off kiedy juz wyskoczy info na tablicy w czasie jazdy. Zastanawia mnie w jaki sposob krancowka stopu wplywa na esp ze wywal go na tablicy. Oczywiscie poszedlem za wzorem kolegow i zamowilem krancowke (za kawalek plastiku 21£ :-x ).
Tonny:
gdzieś Ty to zamawial?? Miałem to samo i zakupiłem wyłącznik od kia ceed (to dokładnie ten sam model) i tez za 20 tylko ze złotych.
war3:
No coz tu u mnie ceny niestety sa takie jakie sa i nic nie poradze. Dlatego sporo zeczy mam zamiar zrobic w polsce.
Nawigacja
[#] Następna strona