Sprawa wyjaśniona,kończymy wyjaśnianie.
Jestem za.
Anyway, Wacając do tematu.Przed chwilą wróciłem z testów z zegarkiem w trybie "trach"
Po wpisie marekn'a (wziąłem sobie do serca jego słowa [bez ironii!]) postanowiłem sprawdzić czy będzie mi pasować ten patent.
Fakt, być może nie każdemu to rozwiązanie będzie przeszkadzać, ale mnie oraz drugiej osobie używającej accent'a na co dzień ten tryb średniawo odpowiada. Najnormalniej na świecie razi (Według MNIE)
Porada dla potomnych: Odetnij i przejedź się nocą. Jeżeli dla Ciebie jest ok, rozwiązałeś problem!
Zamykając dyskusję z marekn:
Przyznaję Ci w 100% racji w kwestii, iż forum służy do udzielania praktycznych oraz sprawdzonych informacji.
Nie specjalnie łapię ocb. w zdaniu dotyczącym doradców oraz nabijania postów.
Założyłem ten temat ponieważ miałem wątpliwości, a także pytania. Dzięki uprzejmości Kosmos'a poznaliśmy sposób w jaki możemy sobie poradzić z ową dolegliwością.
Ostatnia kwestia.
Piszesz: "Zapamiętaj sobie,jeżeli ktoś zadaje pytanie oczekuje sprawdzonej porady."
Dziękuję, że o mnie dbasz. Zadałem pytanie. Poradę uzyskałem. Również dzięki Tobie.
Pozdrawiam życzę już miłego tygodnia i w razie wszelkich wątpliwości oraz zarzutów zapraszam na PW (kwestia czasu, aż moderator straci cierpliwość)
Po za tym zaśmiecanie forum niczemu nie służy.
Peace, Big Up, i w ogóle miłość i pokój!