Forum > ix35 EL

[ix35 EL] zużycie paliwa i styl jazdy w Ix35

<< < (3/38) > >>

Witaszek:

--- Cytat: "Makosan" ---No to możesz się cieszyć że masz w diselku 117kM.
Bo ja mam w diselku 136 kM i żłopie ile wlezie (czytaj powyższy post).
Jak jade jak stara babcia, to jest ok. A jak jade jak ja, czyli 30-latek to całkiem inna gadka.
--- Koniec cytatu ---

No ja, jak stara babcia nie jeżdżę, a spalanie przyzwoite, a i te 115KM wystarczą jak najbardziej.

A odnośnie opisu aut w profilu - niestety nie ma tam właśnie tego 115KM 1,7 CRDI, może ktoś to zauważy i poprawi...

Christo218:
Irytujące te wasze rozważania, po co kupiliście Suva skoro oczekujecie spalania 5l po mieście?. Trzeba było kupić I20 w dieslu:))

Makosan:
Irytujące jest to, że takie bzdury wypisują w reklamówkach auta na temat spalania.
Nabrali nas poprostu ;)

firefighter1:
to jest taki "hłit" -po koreańsku (chwyt) marketingowy. Natomiast ja bym nie używał słowa NAS, gdyż ja osobiście nie spodziewałem się żeby auto o tych gabarytach i masie spalało tyle ile podają. Dla mnie najważniejsze żeby mieścił się w 10l/100m.  No i tesy (szukaj video) jasno wykjazywały, że nie spala tyle ile piszą. :-/

Christo218:
Witam!!
Niestety Suvy nie należą do oszczędnych samochodów,ale myślenie że auto będzie palić tyle co podano w danych fabrycznych jest dużą naiwnością. 90 % samochodów ma zaniżane spalanie podawane przez producentów, nawet uwielbiany w  Polsce VW nie jest w tej kwestii wyjątkiem.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej