Forum > ix35 EL
[ix35 EL] przeglądy ceny i opinie ASO
zomol:
--- Cytat: "koszak" --- Tak na dobrą sprawę mogli mnie brzydko mówiąc "olać", bo następnego dnia byłoby już po gwarancji, ale oni tego nie zrobili.
--- Koniec cytatu ---
Nie mogli i żadnej łaski Ci nie zrobili bo zgłosiłeś usterkę dzień przed końcem gwarancji. Ciekawe czy byli by tacy życzliwi jakbyś zgłosił się dzień po zakończeniu gwarancji :-P
koszak:
Może mogli, może nie, ale na pewno mnie nie zbyli i podeszli do mnie bardzo życzliwie. Jeżdżę po wielu serwisach różnych marek i mogę z czystym sumieniem ich polecić i w porównaniu z innymi ASO wypadają zdecydowanie ponad przeciętną.
klemens:
Mojego serwisu, jak na razie polecić nie mogę. Mnóstwo luźnych śrub, świeżo po "przeglądzie", urwane oświetlenie tylnej tablicy (chwilę po wyjechaniu z serwisu) i inne drobiazgi na minus. Do tego mnóstwo mądrej gadki, ile to punktów oni sprawdzają. Odkręcą wszystkie koła, żeby zobaczyć (po niecałych 20tys.), czy klocki zużyły się w 20 czy w 30 procentach (jakby to robiło jakąś różnicę) a obluzowanych nadkoli już nie dokręcą. Jeszcze jedna taka wizyta i podam serwis do publicznej wiadomości.
sztil4:
Koledzy 05.07 jade na 4 przeglad gwarancyjny przebieg 200tys km silnik 2.0 crdi 184km, orientuje się ktos jaki czeka mnie wydatek ??
Juz wiem 4ty przeglad kosztuje 1230zl
aurum:
Hyundai Lis w Kaliszu - przegląd po 3 latach - 639.79zł. Wszystkie materiały z ASO. Obecny przebieg 34 kkm (silnik 1.6 benzyna), samochód świetnie się spisuje i oby tak dalej :)
Nawigacja
[#] Następna strona