Forum > ix35 EL

[ix35 EL] przeglądy ceny i opinie ASO

<< < (3/12) > >>

balboa:
W Hyundai Ifamex na Wawelskiej wyskoczyłem z 840 PLN na 1 rocznym przeglądzie.
Można powiedzieć, że zadowolony jestem z obsługi. Zastrzeżeń nie mam. Nawet po nakładkę zabezpieczającą nakrętkę do felg użyczyli furę, aby podskoczyć do domu :lol:

jacek2:

--- Cytat: "balboa" ---W Hyundai Ifamex na Wawelskiej wyskoczyłem z 840 PLN na 1 rocznym przeglądzie.
Można powiedzieć, że zadowolony jestem z obsługi. Zastrzeżeń nie mam. Nawet po nakładkę zabezpieczającą nakrętkę do felg użyczyli furę, aby podskoczyć do domu :lol:
--- Koniec cytatu ---

No to bardzo ładnie ze strony ASo. Ja pamiętam swój pierwszy przegląd, to wyskoczył znacznie ponad 1000 zł. Ale to troszkę inny silnik, a co za tym idzie - to koszty też inne.....

balboa:
nie zwróciłem jednak uwagi czy ramiona podnośnika mają gumowe ochraniacze, a także "za co podnoszą" auto, jeśli ktoś widział lub wie to poproszę.
Diabli mnie biorą jak coś naprawią, a resztę uszkodzą. Szczególnie wulkanizatorzy to magicy co często nie wiedzą gdzie są właściwe punkty.

jacek2:

--- Cytat: "balboa" ---nie zwróciłem jednak uwagi czy ramiona podnośnika mają gumowe ochraniacze, a także "za co podnoszą" auto, jeśli ktoś widział lub wie to poproszę.
Diabli mnie biorą jak coś naprawią, a resztę uszkodzą. Szczególnie wulkanizatorzy to magicy co często nie wiedzą gdzie są właściwe punkty.
--- Koniec cytatu ---

Święte słowa, ja tego zawsze pilnuję. U mnie przy podnośnikach były gumowe podpory. Specjalnie zwracałem na to uwagę. I nawet w odpowiednich miejscach je podstawili przed podniesieniem auta. W tych miejscach na progach najczęściej auta korodują...... :?:  :idea:

zomol:
W serwisie Opla w poprzednim aucie "specjalista" z ASO podnośnikiem złamał mi próg  :evil:  Teraz zawsze patrzę czym podnoszą i gdzie podkładają. Wulkanizatorzy bardzo często podkładają podnośniki bez osłon gumowych więc dla mnie jak wulkanizator to w Krakowie tylko FeuVert. Auto podnoszą na poduchach i nie ma opcji, że coś się zarysuje  :!:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej