Forum > ix35 EL

[ix35 EL] przeglądy ceny i opinie ASO

<< < (4/12) > >>

Gringo:

--- Cytat: "balboa" ---nie zwróciłem jednak uwagi czy ramiona podnośnika mają gumowe ochraniacze, a także "za co podnoszą" auto, jeśli ktoś widział lub wie to poproszę.
--- Koniec cytatu ---
Czy mają ochraniacze - też nie zwróciłem uwagi (zrobię to następnym razem), natomiast ramiona bardzo dokładnie były dopasowywane do miejsc dla nich przeznaczonych 8-)  .

jacek2:
Jak człowiek sam sobie nie przypilnuje, aby podłożyli coś miękkiego pod progi, to podłożą. A jeśli klient jest D..pa i nie zwraca na to uwagi, to "fachowcy" też mają to głęboko i drapią, wyginają progi aż "miło" popatrzeć.
Szczególnie gdy auto jest starsze, to progi tylko  chrupią przed załamaniem...... :cry:  :-/

Makosan:
Witam, ja w Olsztynie rok temu na pierwszym przeglądzie mojego ix35 diselka zapłaciłem około 1200zł brutto,
zadzwoniłem do serwisu (jest tylko jeden w Olsztynie) i powiedzieli mi że teraz drugi będzie droższy, bo wymienią filtr powietrza i filtr pyłu.
Poprostu masakra...
Ile wy płacicie za przegląd diselka 136kM?
Pozdrawiam.

jacek2:

--- Cytat: "Makosan" ---Witam, ja w Olsztynie rok temu na pierwszym przeglądzie mojego ix35 diselka zapłaciłem około 1200zł brutto,
zadzwoniłem do serwisu (jest tylko jeden w Olsztynie) i powiedzieli mi że teraz drugi będzie droższy, bo wymienią filtr powietrza i filtr pyłu.
Poprostu masakra...
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

To kompletna bzdura.... jestem po drugim przeglądzie i wyniósł on mnie ok 890 zł (nie wymieniono filtra powietrza i kabinowego- bo były wymieniane na pierwszym przeglądzie)
zażyczyłem sobie wymianę oleju i filtra olejowego, choć nie było jeszcze takiej potrzeby, i to trochę zawyżyło cenę przeglądu......

Zadzwoń do innego ASO, nawet w odległym rejonie od Ciebie i zapytaj o ceny. Nie musisz tam jechać, ale będziesz miał porównanie, czy nie robią Cię przypadkiem w jądro..... :!:

Zibi:

--- Cytat: "Makosan" ---Witam, ja w Olsztynie rok temu na pierwszym przeglądzie mojego ix35 diselka zapłaciłem około 1200zł brutto,
Poprostu masakra...
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

mnie zwaliło z nóg, gdy zaproponowali wymianę oleju po 3000km za 670 zł, no cóż stać na auto, stać na serwis :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej