Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Ciekawostki i wrażenia z jazdy ix35

(1/3) > >>

jacek2:
A więc od początku :mrgreen:  Proponuję aby pisać o swoich odczuciach dot eksploatacji swoich hyuików :roll:  :roll:
Od czegoś trzeba zacząć, co nie??? :?:

NieAmator:
Od tego jest dział nasze Hyundaie

jacek2:

--- Cytat: "NieAmator" ---Od tego jest dział nasze Hyundaie
--- Koniec cytatu ---

Ale chcę zrobić atmosferę jaka panowała poprzednio.... wszystko w okolicy Ix 35!

A do tamtego działu to rzadko kto zagląda.... :evil:

mada:
zaskoczył mnie na ośnieżonym  łuku drogi ja mu w gaz a on w boczny poślizg żadne systemy się nie włączyły ?
wcześniej jeździłem tylko przednionapędowymi a tu zachowanie jak w starym merolu z tylnym napędem?

papito:
A mnie interesuje  jedno.... Czy ktoś z Was koledzy zauważył zaświecanie się lampki ESP? Oczywiście podczas odpalania test wskaźników jest OK, podczas  ręcznego wyłączenia ESP off tez OK, ale co z ESP on?! W momencie zadziałania układu ESP moim zdaniem powinna zaświecić się kontrolka ESP on i powiem tak że we wcześniejszych pojazdach które miałem i użytkowałem innych marek to zadziałanie ESP widać - znaczy zaświeca się ESP w momencie użycia. A tu w moim IXie od półtora roku NIC! Hmm, jakieś czas temu  zapytałem gościa z serwisu o moje podejrzenia ale nic nie umiał mi wtedy odpowiedzieć. Ktoś ma podobne odczucia z jazdy kiedy autko ślizga się i pewnie działa ESP a nie widać tego na wskaźniku? Czy może ta kontrolka jest od czegoś innego ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej