Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Ciekawostki i wrażenia z jazdy ix35
krzpop:
--- Cytuj ---
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "papito" ---A mnie interesuje jedno....
--- Koniec cytatu ---
Kontrolka od ESP świeci się w momencie działania, choć w czteronapędówce trzeba się solidnie postarać o efekt. Po raz pierwszy doświadczyłem tego na solidnie oblodzonym skrzyżowaniu - ESP zadziałało i zaświeciła się kontrolka. Mnie intryguje natomiast brak kontrolki automatycznie załączanego napędu 4WD. Na pustym oblodzonym placu robiłem co mogłem, żeby sprawdzić czy coś się zaświeci i nic. ESP kilkakrotnie zaświeciło ale od napędu nic.
Rybka&Wieprz:
Swieci sie, swieci :-) . Testowalem to w zime na oblodzonej drodze...
Tez jestem troche przewrazliwiony na tym punkcie, ale tylko dlatego ze wczesniej mialem okularnika (naped tylko na tyl) i w zimie lampeczka od ESP to mi sie prawie caly czas swiecila :mrgreen: :mrgreen:
firefighter1:
świeci się, na śniegu jak depniesz albo weź przeholuj w zakręcie, gwałtowny manewr-polecam plac manewrowy i próbę slalomu. Mruga jak choinka na święta. Fajnie też działa wspomaganie hamowania, ale powtarzam -nie na drodze publicznej!
canion:
Wrażenia? Szumi,za bardzo szumi, szczególnie z okolic nadkoli tył. poki co nie znalazłem dobrej oferty na wygłuszanie ale nie tracę nadziei.
firefighter1:
--- Cytat: "canion" ---Wrażenia? Szumi,za bardzo szumi, szczególnie z okolic nadkoli tył. poki co nie znalazłem dobrej oferty na wygłuszanie ale nie tracę nadziei.
--- Koniec cytatu ---
a od jakich prędkości Ci szumi? rozumiem, że kierujesz a nie siedzisz z tyłu :-P
Nawigacja
[#] Następna strona