Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Zbiornik paliwa

<< < (9/12) > >>

Cendra:
1. Mam taką tłustą plamę na zbiorniku paliwa... już od dawien dawna, sprawdzałem czy coś leci to np podczas postoju w pracy, przez ponad 8 godz. nie zauważyłem wycieku. Jak sprawdzić czy nie cieknie :?: Bo dziś zanotowałem chyba trochę za duże spalanie benzyny :roll:
2. Wymieniał ktoś z Was przewody paliwowe :?: Czy to ciężki temat, przewody są dostępne i jak to cenowo wygląda :?:

vesoly:
W moim Accencie III tez bak ma 45 litrow a najwiecej udalo mi sie wlac 34 litry a zazwyczaj wchodzi okolo 33 litrow - oczywiscie tankowalem po przejechaniu na palacej sie rezerwie okolo 50-60km. Balem sie jechac dalej bo szkoda, żeb autko stanelo nagle w polu ale teraz zalozylem LPG wiec sprobuje wyjezdzic do samego konca baku i potem odpale go awaryjnie na LPG. Naprawde jestem ciekawy ile faktycznie tego paliwa tam sie miesci przy tankowaniu "do pykniecia". Moze to pykniecie dziala przy np. 35 litrach i jest jeszcze 10litrow powietrza w baku i tyle :/

jacus:
Ja bardzo często tankowałem na "full" i zawsze mieściło mi się ok. 45 litrów :-)

psy si tec:
chcialem przetestowac ile przejedzie na rezerwie..... i tak sie zlozylo ze skonczyla mi sie bezyna i gaz po kilometrze.... stanalem na wiosce o 2 w nocy bo akurat wracalem od dziewczyny i lipa.... ale akurat 2 mlodych przejzdzalo bialym golfem 2(nich zyja!!!niech zyja!!!) to poratowali mnie i zawiezli na stacje i z powrotem!!!!....ale pech i szczescie..

jacus:
:lol: faktycznie niefart.
Ale ile przejechałeś km?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej