Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Mój hultaj połamany - jak to naprawić?

<< < (2/3) > >>

maspex:
Witam,
tak jak obiecalem daje fotke po :-) Moje koszty zerowe bo wszystkie materialy mialem w domu. Brakuje kawalka zderzaka na krawedzi to trcohe widac :-/ blenda podczas zakladania polamala sie jeszcze raz,to juz bedzie widac to. I najgorsze to,ze mocowanie zderzaka sie przesunelo i troche po jendej stronie niezej zderzak jest, mocowanie lamp sie polamalo ,a w aucie przesunelo tez nie jest idealnie. Kupie jeszcze na allegro zestaw do wyciagania wgniecec to maseczka cacy bedzie :mrgreen: Pozdrawiam

Pyros:
Nie no kurczę,muszę Ci pogratulować bo na fotce wygląda elegancko. Jak na własną robotę,bez fachowego sprzętu i materiałów, efekt fajny :mrgreen:

ociec:
No też jestem pełen podziwu dla efektu końcowego :shock: :-)

SPRAX:
Zgadzam sie z kolegami wyzej zajefajnie wyszlo. Daj fotke z bliska tego zderzaka ;P.

cezary46:
No nieźle. U mnie po takim puknięciu ( centralnie, tablicą rejestracyjną) Zderzak i blenda nie nadawały się do naprawy. Maska i inne blachy plus światła zostały na szczęście nie ruszone.
Wymiana na używki i malowanie całości metalikiem zmieściło się w 400 zł. Też sam robiłem. Oby tylko takie przygody były. Zawsze mogło być gorzej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej