Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
Mój hultaj połamany - jak to naprawić?
maspex:
Jestem juz w Trojmiescie i niestety w domu aparat zostawilem. Ja uderzylem ramka i samym dolem maski. Zderzak jest rowny,bo w miare go zaszpachlowalem i wyszlifowalem. Widzicie pod prawa lampa takie biale- tam jest wielki ubytek(kawal zderzaka na ulicy zostal),troche zywicy nalozylem,szpachli,ale malo bylo i widac. To tak naprawde z 8godzin naprawy bylo-wszystko robilem,zeby legalnie jezdzic,kiedys policjant sie przyczepil do ojca,ze ma polamany zderzak. Wroce po sesji do domy to jeszcze raz sie za to wezme,zeby idealnie dopasowac lampy,maske i zderzak,no i ubytek uzupelnic i blende.Nie bojcie sie robic przy aucie. Jak nie wyjdzie za pierwszym razem,to za drugim. A lakierowanie nie jest takie trudne. Jakbym mial kompresor i pistolet w domu to bym cale auto pomalowal sam,bo to zaden problem(akrylem).
ociec:
maspex, możemy się na mieście spotkać i cyknąć fotkę :-)
maspex:
Dobra :-) Jak bede niedaleko Twojej pracy to wpadne :-) Ale jutro postaram sie jeszcze komorka zrobic z rana zdjecie,ze sloneczkiem moze wyjdzie. Pozdrawiam
maspex:
jak widzicie,trzeba poprawic mocowanie lamp(czyli blaszkami dorabiac,bo jak sie na oryginal wezmie to bardzoej do tylu lampa jest) i jeszcze raz zdjac zderzak i nalozyc raz jeszcze zywice od spodu,bo wyszlo pekniecie :-D zaszpachlowac zderzaczek i jeszcze raz psiknac.
ps.nie sadzilem ze stary samsung takie zdjecia robi
Nawigacja