Forum > Sonata

[Sonata 2,0] Turbo

<< < (2/3) > >>

Vex:
Jak juz robic to w garazu z historia :) KITy zawsze charakteryzuja sie jednym - losowa jakoscia podzespolow.

kml:

--- Cytat: "Vex" ---KITy zawsze charakteryzuja sie jednym - losowa jakoscia podzespolow
--- Koniec cytatu ---

Co w wolnym tłumaczeniu znaczy mniej więcej tyle, że nigdy nie wiadomo kiedy się coś wysr... w najmniej odpowiednim momencie.

Jak by się tak zastanowić na spokojnie to było kilka konkretnych projektów turbo ale tam sam koszt gratów to pewnie ze 40 tys na początek i samochody trochę inne niż hyumobile. Patrząc na to na spokojnie to po prostu się nie opłaca. Co z tego, że będzie wiecej mocy jak buda mało sztywna i siada zawieszenie, hamulce i cała przeniesienie napędu.

rufuz:
ja z początku myślałem jedynie o swapie ale tez mi mija i jedynie kombinuje sobie z dolotem powietrza. He he he jak coś s...ę to najwyżej wymienię kanał dolotowy he he he
Kurde turbo to już cholernie poważna sprawa
A tak na marginesie ostatnio patrzyłem na Clio II 2.0 turbo 172 KM 2001 rok ale jak pomyślałem ze musiałbym sie rozstać z moim hultajem to bardzo szybko dałem sobie spokój.

kml:

--- Cytat: "rufuz" ---Clio II 2.0 turbo 172 KM 2001 rok ale jak pomyślałem ze musiałbym sie rozstać z moim hultajem to bardzo szybko dałem sobie spokój.
--- Koniec cytatu ---

OIDP to tam nie ma turbo :) To clio sport jest powabne tyle, że ktos taki jak ja moze nieomalże sięgnąć ręką tylnej szyby :) Samochód jest malusieńki :D

rufuz:
clio jezdze dosc czesto ale 1.2 he he he

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej