Forum > Matrix / ix20

[ix20] Czy ktoś ma Hyundaia ix20

<< < (2/6) > >>

Zbyszek:

--- Cytuj ---Mamy możliwość i szansę by odbudować bazę wiedzy, więc pomimo jakichś obaw powinniśmy nie zważając na nie, czynić to.
--- Koniec cytatu ---

Też tak uważam ;-)

beazee:

--- Cytat: "Zbyszek" ---
--- Cytuj ---Mamy możliwość i szansę by odbudować bazę wiedzy, więc pomimo jakichś obaw powinniśmy nie zważając na nie, czynić to.
--- Koniec cytatu ---

Też tak uważam ;-)
--- Koniec cytatu ---

Jesli chodzi o mnie przydałoby się zapewnienie obecnych administratorów/moderatorów, że to juz koniec szopek (nie ważne, że wcześniejsze nie były z ich winy) i że zrobią wszystko by utrzymać HyundaiForum.pl

Wtedy bedę miał kogo trzymać za słowo.

lukasz.zst:
http://www.autogaleria.pl/forum/nasze-fury/25889-hyundai-ix20-1-6-at-comfort-7.html#post488189 zapraszam tutaj na całego sie rozkręciła dyskusja na temat hyundai ix20

[ Dodano: 2012-01-13, 17:06 ]
Wtedy jak szukałem , to tez myślałem o Hyundaiu Elantra 1.6 GDI . Ale bark jest automatu 6 biegowego na polski rynek .Ale dziwne w tym ze w katalogach po Polsku występuje automat .
    Wysalałem zapytanie do kilku dilerów na śląsku o przegląd nie obowiązkowy po 1000 km ( wymiana oleju ,olej shell 5w30 i filtr oleju) i takie ceny dostałem
    Hyundai Mysłowice 230zł ( z Własnym olejem przegląd koszt filtra oleju z wymianą 80zł + własny olej shell 5w30 4L )
    Hyundai Dąbrowa Górnicza pierwsza wymiana oleju (olej syntetic 5w30 shell ultra ab-l ) to koszt ok 300 pln z filtrem ( z Własnym olejem przegląd koszt filtra oleju ,wymiana 100zł + własny olej shell 5w30 4L )
    Hyundai Rybnik 240 zł ( Nie robią z własnym olejem )
    Hyundai Bielsko 199zł ( z Własnym olejem przegląd koszt filtra oleju 23 zł + 1zł wymiana + własny olej shell 5w30 4L )
    Hyundai Zabrze 350zł nie stosują oleju Shell tylko Castrol . Nie można stosować własnych materiałów . A jak zapytałem sie czemu nie można stosować oleju Shell ( w karcie gwarancyjnej pisze tylko olej Shell) bo tak maja tak mi powiedziano , że kto sprawdzi jakim olejem jest zalany
    Hyundai Katowice 290zł ( z Własnym olejem przegląd koszt filtra oleju 23 zł, ł wymiana 100 + własny olej shell 5w30 4L )
    Najtaniej znalazłem olej koło mnie w Hurtowni shell 5w30 4L 80zł a 5L 100 zł z przesyłka 114zł

jack55:
Niedługo zapewne pojawi się taka wersja Elantry ;-)

lukasz.zst:
Jest potężny klub ix20 w Włoszech, i czytałem że ix20 maja wadę fabryczną

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej